Skocz do zawartości
Płękus

Wybór Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Ja do niedawna miałem ten sam dylemat. Moje wymagania to dodatkowo nagrywarka DVD, matryca 15,4 (żeby czasem było miło obejżeć film) oraz dobry serwis.

Zastanawiałem się nad 3 modelami:

• Asus A6R-B002
  • HP nc8220 EK089ES
  • Toshiba M40-295
Wszystkie kosztują około 3500

W Asusie kuszą dodatki i design, Toshiba ma matrycę Crystal Brite a HP dobrą kartę graficzną x600

Poczytałem troszkę na forach i zdecydowałem się na HP. Zakupiłem w sklepie w Łodzi za 3510. Zdecydowałem się od razu dokupić 256 MB ramu ponieważ w standardzie było tylko 256. Ogólnie z notlka jestem zadowolony, jedyną jego słabą stroną jest średniej jakości matryca, ale cała reszta to rekompensuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Asusie kuszą dodatki i design, Toshiba ma matrycę Crystal Brite a HP dobrą kartę graficzną x600

Poczytałem troszkę na forach i zdecydowałem się na HP. Zakupiłem w sklepie w Łodzi za 3510. Zdecydowałem się od razu dokupić 256 MB ramu ponieważ w standardzie było tylko 256. Ogólnie z notlka jestem zadowolony, jedyną jego słabą stroną jest średniej jakości matryca, ale cała reszta to rekompensuje.

Oj, na Twoim miejscu tobym sobie dokupiła 512 i wywaliła 256, co potem zrobisz jak bedziesz chciał wiecej? =)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi