Płękus Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam ! Mam 3500 zł na laptopa, który nadawałby się do pracy w Wordzie i obejrzenie od czasu do czasu jakiegos filmu. Ponieważ o laptopach nic nie wiem, wiec postanowilem tu zadac pytanie - jakiej firmy polecacie i jaki model ew. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 przejrzyj troszke forum a z pewnoscia znajdziesz faworytow dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_gz Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja do niedawna miałem ten sam dylemat. Moje wymagania to dodatkowo nagrywarka DVD, matryca 15,4 (żeby czasem było miło obejżeć film) oraz dobry serwis. Zastanawiałem się nad 3 modelami: Asus A6R-B002 HP nc8220 EK089ES Toshiba M40-295 Wszystkie kosztują około 3500 W Asusie kuszą dodatki i design, Toshiba ma matrycę Crystal Brite a HP dobrą kartę graficzną x600 Poczytałem troszkę na forach i zdecydowałem się na HP. Zakupiłem w sklepie w Łodzi za 3510. Zdecydowałem się od razu dokupić 256 MB ramu ponieważ w standardzie było tylko 256. Ogólnie z notlka jestem zadowolony, jedyną jego słabą stroną jest średniej jakości matryca, ale cała reszta to rekompensuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 W Asusie kuszą dodatki i design, Toshiba ma matrycę Crystal Brite a HP dobrą kartę graficzną x600 Poczytałem troszkę na forach i zdecydowałem się na HP. Zakupiłem w sklepie w Łodzi za 3510. Zdecydowałem się od razu dokupić 256 MB ramu ponieważ w standardzie było tylko 256. Ogólnie z notlka jestem zadowolony, jedyną jego słabą stroną jest średniej jakości matryca, ale cała reszta to rekompensuje. Oj, na Twoim miejscu tobym sobie dokupiła 512 i wywaliła 256, co potem zrobisz jak bedziesz chciał wiecej? =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Toshiba ma matryce TruBright, a Acer ma CrystalBrite. Asus mial styl, Toshiba matryce, ale na HaPeka mialem tylko chcice ;) Edytowane 17 Stycznia 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_gz Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Póki co wystarczy mi 512, w razie czego 256 opchne i dokupię więcej. Faktycznie Toshiba ma TrueBrite - ale czy poza nazwą jest jakaś różnica... I tak HP RULEZZZ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) rafal qz mozesz mi powiedziec gdzie w Lodzi sa do obejzenia Asusy ? Edytowane 18 Stycznia 2006 przez TeQuila SunRise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_gz Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 z tego co wiem A6R mieli w MTS, ew w sklepie nie dla idiotów można próbować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...