maxik Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Witam mam pytanie czy da się założyć do tej płyty głównej lepszą grafe? czy jest na niej jakies wejcie na grafe wokóle ? http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...M/strona-1.html ,moja płyta główna rózni się tym tylko ze ma lepszego proca duron 2000+ prosze o jakąkolwiek porade i szybką dopowiedz Pozdrawiam :D Edytowane 14 Stycznia 2006 przez maxik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 agp odpada chyba ze jakas na pci nie myl z pci-e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Przejrzyj bios czy masz możliwość wyłączenia karty graficznej np. Onbord graphic/video adapter lub jakoś tak. Jeśli jest coś takiego to OK, możesz brać np to jest to coprawda na dzisiejsze standardy droga padaka, ale lepsza od układu zintegrowanego, jeśli nie to mogą być duuuże problemy. Kiedyś montowałem grafikę do podobnego wynalazku i niestety musiałem się poddać, więc dobrze by zawsze była możliwość oddania karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxik Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Przejrzyj bios czy masz możliwość wyłączenia karty graficznej np. Onbord graphic/video adapter lub jakoś tak. Jeśli jest coś takiego to OK, możesz brać np to jest to coprawda na dzisiejsze standardy droga padaka, ale lepsza od układu zintegrowanego, jeśli nie to mogą być duuuże problemy. Kiedyś montowałem grafikę do podobnego wynalazku i niestety musiałem się poddać, więc dobrze by zawsze była możliwość oddania karty.A mniej więcej jakiej klasy jest ta karta graficzna i czy można ją dostać na allegro albo w jakimś innym sklepie komputerowym?? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Ta karta wydaje się być nawet lepsza. Co do klasy to niestety jest absolutny low-end, gry sprzed roku może pociągnie w minimalnych detalach. Jeśli komputer ma służyć do grania proponowałbym zmianę płyty, procesora, pamięci... lub kupno konsoli, a to co masz do netu i worda starczy Edytowane 15 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Ta karta wydaje się być nawet lepsza. Co do klasy to niestety jest absolutny low-end, gry sprzed roku może pociągnie w minimalnych detalach. Jeśli komputer ma służyć do grania proponowałbym zmianę płyty, procesora, pamięci... lub kupno konsoli, a to co masz do netu i worda starczyOK dzięki za informacje ale mam jeszcze jedno pytanie mi chodzi o zawiększenie fps-ó w grze counter strike 1,6 bo mam teraz około 30 fps czy jak ją kupie to zwiększe sobie choć do 50 fpsów??? Pozderawiam i Prosze o odpowiedz :D A i znalazłem w biosie taką funkcję Primery Graphics Adapter PCI To jest możliwosc włorzenia tej karty do tej płyty głównej?? Edytowane 15 Stycznia 2006 przez maxik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...