s0lid Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam. Potrzebuje pomocy jakiegoś zaufanego allegrowicza, gdyz ktoś mi ma przelać drobą sume zza granicy, niestety bez konta PayPal tego nie zrobi, bo prowizja wyniesie wiecej niz sam przelew. Czy jest ktoś, kto mógłby mi pomoc? Sprobuje się jakos wynagrodzić. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Pan od Livestrong opasek -> Cmx Reszte możesz sobie poszukać TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jesli chodzi o odbior $ przez paypal, to niemozliwe (polskie konta paypal nie moga przyjmowac srodkow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja mam konto PayPala (zarejestrowane w USA) - potem mogę zrobić przelew już w polskich złotych (bo wszystko mi jedno gdzie mam kasę). W razie czego pisz na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Napisze w tym temacie żeby nie zakładać nowego :) Otóż potrzebuje jakiegoś uczciwego użytkownika który posiada konto peypal który prześle pewną kwotę pieniężną, bo niestety ja mam jakiś limit :? Oczywiście ja najpierw prześle pieniądze na konto :) Edytowane 10 Czerwca 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ile $ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Napisze w tym temacie żeby nie zakładać nowego :) Otóż potrzebuje jakiegoś uczciwego użytkownika który posiada konto peypal który prześle pewną kwotę pieniężną, bo niestety ja mam jakiś limit :? Oczywiście ja najpierw prześle pieniądze na konto :) masz limit bo nie zweryfikowales karty. Spojrz na wyciag (historie operacji) i poszukaj blokady z paypala - w polu "tytulem bedziesz mial kod, ktory trzeba podac w systemie paypala. Jak mozesz to powiedz jaka masz karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ile $ ?25€ masz limit bo nie zweryfikowales karty. Spojrz na wyciag (historie operacji) i poszukaj blokady z paypala - w polu "tytulem bedziesz mial kod, ktory trzeba podac w systemie paypala. Jak mozesz to powiedz jaka masz karte Wiem ale żeby zweryfikować muszę poczekać 1 miesiąc a ja musze już zapłacić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Ciekawy numer zrobił PayPal można przelewać z konta bankowego na konto pay pal- procedura na początu wygląda dziwnie, ale po trzech dniach środki są na koncie i jak ktoś ma ograniczenie na karcie kredytowej to bardzo wygodne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 (edytowane) Nareszcie to wprowadzili :P. Czesto korzystam z paypala i przy zakupach na duze sumy czasem przy bezposrednim sciaganiu z konta tracilem przez zmiane waluty. Teraz bede przelewac na konto paypal bo tam chyba da sie pozamieniac odrazu na baksy, co nie? Wtedy odpadl by problemik ;) Edytowane 2 Listopada 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 Właśnie jestem ciekaw jak to rozwiązali - próbował już ktoś? Bo na mój zdrowy rozsądek, to raczej pieniądze będą a koncie PP w zł, dopiero przy przesłaniu do sprzedawcy zostaną przeliczone przez stawkę powiedzmy dolara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...