Majk1984 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Kupilem nowa Delte 350W ...cichutka...ciezka!!...wygladala pozadnie..jednak po zalozeniu...: Komp sie wlaczyl... System zaladowalo... Wlaczylem: gg, www, outlok - w wentylatprze od zalaczenia kompa cos dziwnie wyrczalo...wiatrak sie przestawal krecic jakby...i zacinalo kompa na 1sekunde...po czym nzowu ruszal pena para..znowu po ok 15-20s zaczelo wyrczec i znowu zwiecha lekka na 1s...jakies paski przy tym wyrczeniu na monitorze wyskakiwaly..jakby jakies zwarcia sie robily w nim??;/ no i w ostatniej fazie klikam na gg z BENITO co to moze byc i zonk...komp sie sam wylaczyl..odpialem kompa..polozylem na lozku..patrze popodlaczalem wszystko prawidlowo..wlanczam wiec go na lozku..odpalil...wlancza sie bios bo piklo..i dysk mysli..czyli zaczyna ladowac systwem mysle..i nagle koniec..wylancza sie;/...probowalem trzy razy i zawsze sie chyba w niemal tym samym momencie wylancza .... Wiec tylko raz sie udalo wlaczyc z zaladowaniem systemu...na ok 10min..ani nie;/ Co to moze byc? czy trafilem na jakas wadliwa wersje??..sproboje jeszcze jutro skoczyc do jakiegos kumpla i u niego sprawdzic zasilacz...bo chce byc pewny na 100% ze to jest jego wina... Podlaczylem stary Megabajt 300W z ktorego chcialem zrezygnowac bo wyje glosno no i tylko 300W i na ni msmiga ...nic sie niedzieje...wiec chyba cos z Delta nietak:/ Przy okazji balem sie ze moglem cos spier**lic bo zmienialem chlodzenie na chipsecie pl.gl na zamlana niebieskiego no i coolera na Arctica...musialem tez cala plyte przy tym z budy wyciagac bo inaczej bym niedal rady..no ale skoro po podlaczeniu starego zasilacza smiga i nic sie niewiesza ani nic to chyba wszystko jest OK...chyba Delta sie niepopisala?? Pomozcie ...a moze juz mieliscie cos podobnego???... Tego tu kupilem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 No jeśli na innej zasilce biega to znaczy że trafiłeś na wadliwy model ;) nawet Tagan może się pomylić :) zwróć go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Wymien delte na nową widocznie trafił ci sie wadliwy model, takie cos zdarza sie niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 wydaje mi sie ze te zasilacze nie sa nowe tylko leżaki/pułkowniki magazynowe. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk1984 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Myslicie ze FORTRON 350W bedzie lepszy od tej DELTY ?? bo koles m izaproponowal wymiane na FORTRONA ze moze DELTA z moim kompem cos nietak..bo u niego podobno 2dni juz chodzi na tym zasilaczu i wszystko OK a u mnie byla lipa;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam. Zasilacz leżący ok 2 lat nadaje się tylko na serwis celem sprawdzenia. Niestety kondensatory (elektrolity) nie lubią tak długich przestojów (czsami pomaga tzn formowanie). B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 79ZŁ Delte :blink: ładnie cena w góre poszła :) A co do tematu mysle ze nie FORTRON 350W nie bedzie leprzy od Delty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 zalezy jaki Fortron ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ... i zalezy do jakiej konfiguracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk1984 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) a no mam Shuttle AK31 KT266 na chpsecie VIA-Athlona 1,4-HDD 80GB i 120GB-DDR 2x256-FDD-DVDRW LG i CDROM LG-R9550-sieciowka a Co do "jaki model"...no to sa przeciez jedne tylko 350cio Watowe...:) Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Majk1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk1984 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 no wiec..Fortron doszedl..bo takiego sobie zarzyczylem zamiast tej Delty;/ dokaldnie fortron 60MDN - chodzi cacy...nie to co na Delcie..wiec niewiem co bylo grane ze u mnie Delta niepodeszla pod sprzet....dziekuje za wypowiedzi i wszelka okazana pomoc;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Widze ze coraz wiecej wadliwych modelów delty sie na rynek wdarło. Mojemu koledze składałem komputer (bardzo podobny do mojego) i jako zasilacz wybrałem delte. Niestety nie uciagnela ona Radeona 9700Pro obraz za nic w swiecie sie nie wlaczał. Powiedziałem mu zeby sobie kupił Huntkeya 350W i tak tez zrobił, i teraz mu wszystko lux chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...