Jacakraca Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Witam i Pozdrawiam Kupilem komputer skladaczek bez softu i nie moge zainstalowac win xp Pro to znaczy wrzucam plytke z win a on podczas wyryfikowania sprzetu pisze ze nie znajduje dysku twardego no i ze trzeba przerwac instalacje.Przeszukalem troche forka no i znalazlem ze trzeba nacisnac F6 podczas instalacji - no to naciskam a on mnie prosi o dyskietke, a w komputerze nie ma zainstalowanej stacji dyskow ,a z reszta sterownik dysku jest na plycie producenta. Czy ktos wie jak to mozna zrobic zeby ominac ta stacje dysku i jakos wgrac te za..y sterownik?Prosze o pomoce. A8V delux + Segate Barracuda 7200.7 160GB +1024 mb DDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinAlt Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 idz z dyskiem do kumpla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Musisz mieć stację dysków no i dyskietkę ze sterami sata/sataraid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 ściagnij sobie stery do swojego dysku pozycz od kogos stacje dyskietek i zainstaluj tylko nie idz do kumpla z dyskiem bo w czasi instalacji instalator zapisuje konfiguracje sprzetowa danego PC! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosz_art Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Hej! podczas instalacji windowsa XP instalator nie widzi mojego dysku Seagate 7200.9 160GB SATAII (ST3160812AS). Niestety nie dostalem dyskietki z driverami, moze mi ktos podac link skad moge takowe drivery sciagnac? Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Klosz_art Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Sciągnij z płyty cd od płyty głównej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...