Tron Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Chciałem sprawdzic jaka jest roznica pomiedzy SB128 i SB Live 1024 (CT 4670). Niestety włozenie tej karty powoduje albo zwisy albo baaaaarrdzoooo wolne działanie kompa - a dzwieku i tak nie ma. Przetestowalem reinstalacje windowsow od ME poprzez 2000 do XP. Drivery stare nowe i KX i na wszystkich jest to samo. Czy jest to jakiś znany blad w Livach czy tylko u mnie. Czy jakoś można temu zaradzić?? MOja konfiguracja Gigabyte 7vrxp, Athlon, Radeon 8500, na wszystkich IDE coś jest podpietego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 poszukaj na stronie x86.pl patcha vialatency Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 tesh miałem ten problem ale w grach zainstalowałem sterowniki do chipsetu via i jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tron Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Via latency to raczej chyba (jesli sie myle niech mnie ktos poprawi) do płyt opartych o KT133, a sterowniki VIA to oczywiście zawsze jest pierwsza aplikacja jaka instaluje w systemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes15 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 tez mialem problemy z Livem. u mnie pomoglo wylaczenie ACPI w BIOSie. Zwolnilo sie wtedy jedno przerwanie i wszystko w koncu zaczelo chodzic tak, jak powinno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Tron nie tylko kumpel miał takie kłopoty na KT400 zainstalował to i po kłopocie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Latency patch nie ma nic wspolnego z North Bridge, tylko z south a dokladniej 686b. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...