Skocz do zawartości
nrl

Medal Of Honor: Airborne

Rekomendowane odpowiedzi

Boze co za glupia gra.Mam srednio 50fps a czuc jak bym mial 20fps.co to ma byc jakies zarty :blink:.Nikty z was tego nie zauważyl,gra mimo nawet ciagłych 60fps bez spadków nie jest płynna :? :?

To pewnie przez motion blur :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale narzekacie, mi działa średnio 35fps a spadki mam nawet do 15fps i gra się cały czas przyjemnie. Więc nie rozumiem niektórych z was :blink: Gra jest miodna, i do niczego nie mogę się przyczepić. Teraz tylko czekam na pełną wersje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

st1ch

To ze ty kupujesz ta gre specjalnie dla trybu Online ,o niczym nie swiadczy .

To tylko twoj swiadomy wybor , widac lubisz wojennka tak jak Ja

tylko Ja bym byl ostrozny z ocena MP w MoHA .

zapodaj screeny z frapsem gdzie masz te minimum 80fps do 130fps

w max detalach 1280x1024 ??? jakos nie daje wiary w ten twoj framerate

ludzie tyle maja owszem ,ale na GTX'ach

Edytowane przez Bemx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na gtsie dużo mniej fpsów nie ma ale trzeba miec to drugie jajo a st1ch ma coś tam wykręcone . Grałem na e4300@3,0ghz + gts 8800 i jest bajecznie aczkolwiek ja tam widziałem 37 fps. Toteż małe zmiany w moim sigu z powodu tej gry ;).

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

st1ch

zapodaj screeny z frapsem gdzie masz te minimum 80fps do 130fps

w max detalach 1280x1024 ??? jakos nie daje wiary w ten twoj framerate

ludzie tyle maja owszem ,ale na GTX'ach

Nawet tyle nie mają, pozwolę sobie zacytować konio68, który posiada GTX gra w 1280x1024 all max.

trochę mało , gra używa ostro 2 jaj ja mam na GTXie tak:

spadki max do 45-48fps ... oczywiście wszystko na max.Pod Vistą i stery 163.44

Tak, więc jeśli konio68 ma spadki do około 50 fps (ja na 2900XT mam spadki do 58-60 fps pod XP to przy locie na spadochronie) to st1ch nie może siłą rzeczy przy takich samych ustawienia i rozdzielczości najmniej 80 fps chyba, że mierzył to "na oko".

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi ta gra chodzi dziwnie na Viście i sterach 163.44. Niby chodzi szybko ale są jakieś dziwne przycięcia i szarpnięcia, które dają wrażenie gry z ok.15-20 klatek/sek.Dopiero przesiadka na XP daje grze porządnego kopa.Znikają wszystkie przycięcia i szarpnięcia i można grać na maksa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczylem demko, podoba mi sie bardziej niz bioshock. Ja tam widzialem nawet przez moment ok 20fps ale to trzeba pecha, konczylem kilka razy i ladowalem wlasnie w tym miejscu gdzie duzo sie dzieje i nie zobaczylem juz 20fps. A tak podczas lotu ok 40.

Gralem jeszcze na audigy2 nie sprawdzalem jak chodzi mi na X-FI

1600x1200 AA 16, AA 4 (ale podobno nie dziala).

GTX nie krecony (musze w koncu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sie za niego :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczylem demko, podoba mi sie bardziej niz bioshock. Ja tam widzialem nawet przez moment ok 20fps ale to trzeba pecha, konczylem kilka razy i ladowalem wlasnie w tym miejscu gdzie duzo sie dzieje i nie zobaczylem juz 20fps. A tak podczas lotu ok 40.

Gralem jeszcze na audigy2 nie sprawdzalem jak chodzi mi na X-FI

1600x1200 AA 16, AA 4 (ale podobno nie dziala).

GTX nie krecony (musze w koncu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sie za niego :))

AA działa trzeba tylko nazwę exe zmienić na R6Vegas_game.exe .... i masz AA do woli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konio68

działa ale przez to miałem skopane tekstury .Nie pomogła żonglerka sterami a pomogło----> uniinstal@instal MOH:A

p.s.

podobne krzaki były w bioshock-u i ten sam m motyw naprawił problem :)

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ciekawie - wczoraj bylo wsio ok - gra ladowała sie normalnie a dzis ładuje sie jakbym mial dysk ata1 + procka z 500 MHz - maaasaaakraaa. Macie jakis pomysl?

Kolejna ciekawa rzecz to w setupie nie mam wyboru rozdziałki ! jest puste pole i nic nei moge wybrac- poziom detali moge zmieniac ale bez rozdzialki...

any idea?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie zastanawiam czy w pelnej wersji bedzie opcja

wydluzajaca wyswietlanie zabitych wrogow ??

Troche to glupio wyglada jak nagle po odwroceniu glowy z placu znika 5 trupow :/

Zreszta mogli by poprawic pare niedociagniec i bylaby naprawde rewelacyjna gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weż nie pitol, pobiegaj sobie w bioshocka i sie przesiądź na MOH, framerate przy oddawaniu strzałów to jakiś śmiech na sali, nie wypada mówić, że jest el0 jak nie jest, mimo tego, że" kochasz swoją konsolę"...

wyrocznio przepraszam, że się z twoim zdaniem nie zgodziłem :lol: nie będziesz już płakał ?? u siebie nie zaobserwowałem żadnych zwolnień na mojej kochanej konsolce :lol: i proszę kucyku nie denerwuj się więcej jest ładna pogoda możesz sobie pohasać po łące :lol:

mnie dziwią niskie oceny nowego medala :blink: oby misja z demka nie była najlepszą misją jaka jest w grze :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumuje to tak, ostrzegam to tylko moja opinia, proszę się nie krzywić i głupio nie odpowiadać.

Grafika :o Klimat 0, grywalność 0, chaos totalny, AI biega jakby sraczki dostali, są 1/2 m ode mnie i się chowają za murkami o wysokości 0.5 m, obróceni tyłem do murku, myślą że ich nie widze :lol2: 0 inteligencji u AI, znowu szwaby, znowu II wojna światowa pokazana w ten sam sposób, znowu jestem RAMBO, znowu żadnej nowości prócz imitacji nieliniowości, znowu TO SAMO, za darmo bym tego NIE WZIĄŁ :wacko:

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumuje to tak, ostrzegam to tylko moja opinia, proszę się nie krzywić i głupio nie odpowiadać.

Grafika :o Klimat 0, grywalność 0, chaos totalny, AI biega jakby sraczki dostali, są 1/2 m ode mnie i się chowają za murkami o wysokości 0.5 m, obróceni tyłem do murku, myślą że ich nie widze :lol2: 0 inteligencji u AI, znowu szwaby, znowu II wojna światowa pokazana w ten sam sposób, znowu jestem RAMBO, znowu żadnej nowości prócz imitacji nieliniowości, znowu TO SAMO, za darmo bym tego NIE WZIĄŁ :wacko:

Tez tak pomyslalem ale to nie Stalker, ta gra ma byc odprezajaca i nie wymagajaca za wiele od gracza :) no i duzo akcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja odpowiem owszem każdy ma swoje zdanie i ja twoje szanuje swoją wypowiedzią chcę tylko zwrócić uwagę na parę aspektów, które ty wymieniłeś jako beznadziejne i złe.

Klimat jak napisał mmmaaarr to nie STALKER czy Bioshock tu nie ma być jakiegoś wielkiego klimatu bo i w tego typu grze nie było i nie będzie. Grywalność uważam, że jest duża ze względu na dynamikę gry jak i na motyw skakania ze spadochronem i parę innych rzeczy by się jeszcze znalazło. Chaos totalny no zgodzę się, ale jak ma być to II wojna światowa chaos był na początku dzienny poza tym ta gra do odprężająca strzelanka, która nigdy nie miała być super wymagającym shooterem z zaawansowanym AI. "Znowu szwaby" no nie w misji są Włosi nie szwaby. To, że sam rozwalasz wszystkich to chyba dobrze pomyśl co by było gdyby twoi kompani byli super celni/inteligentni i wyczyścili cały level zanim ty zdołałbyś dobiec ze swoim Tommym bezsensu prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podniecalem sie Bioshockiem , ale jednak MoH:A dużo lepszy według mnie . Totalny chaos w demku jakos mi tak podpasowal ze przechodzilem je 3razy i nienudzilo mi sie , a to ostatnio żadkość. Optymalizacja jeszcze lepsza niż w Bioshocku bo tam czasem potrafiło zwolnic za to tu smigalo aż milo na full . Wkurza jedynie idiotyczna sztuczna inteligencja przeciwnikow .

PS. Gralem na 1024*768 i wszystko max poza takimi bajerami jak AA i AF ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Wiadomo, że chaos musi być bo to II wojna światowa, ale bez przesady co tam się dzieje :) Nie miałem na myśli chaosu jako "ciągłej walki, odpieranie ataków wroga" tylko jako całokształ zachowania AI itd ;). Niestety dla mnie szkoda życia i czasu na ten "crap" od EA :) To tylko moje zdanie. Tak samo pisałem o COD2 i moją opinie tez tam wyraziłem swego czasu :> jednak mam wrażenie że COD2 bije to o 2 klasy, mimo że dla mnie i tak była sieczką dla odmóżdżenia. Peace.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak mam wrażenie że COD2 bije to o 2 klasy, mimo że dla mnie i tak była sieczką dla odmóżdżenia.

Piszesz tak, jakby ktoras z tych serii miala aspiracje do miana symulatora ;)

Przeciez to od poczatku byly arcade'owe strzelanki dla odprezenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojejku - Twoja recenzja mnie rozwala, bo na sile sie starasz nas przekonac, ze ta gra jest do d? Ja np. nie lubie gier typu Stalker (gralem w niego 12 minut i odinstalowalem - situs), takie moje zdanie, ale MOH i COD? Chlopie, cudenka te gierki, najlepsze pod sloncem, i nie psuj mi humoru przed premiera, jak juz preorder mam zamowiony :>.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potwierdzam gra się świetnie, zwłaszcza z udoskonalonym AI, gdzie przeciwnicy atakują grupami i rzucają granaty, jest pare denerwujących rzeczy jak brak możliwości rozbicia wazonu czy zniszczenia z broni paru innych żeczy (brak AGEIA?), ale te małe ubytki nie przeszkadzają w grze.

ps. nie zniżajmy się do postowania o dwóch grach która będzie lepsza, skoro jedna jeszczt nie wyszła(cod4) a drugiej jest demo(moha).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi