ichi1 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ciezko powiedziec bo to nie jest takie proste pytanie jak np. fifa czy pro evo :wink: Kazda z serii ma swoje plusy i minusy i niestety kazda jest pewnego rodzaju teatrzykiem.Grajac teraz w coda2 mam nieraz wrazenie ze uczestnicze w truman show.Jeszcze wiele przed obiema seriami do zrobienia i jak narazie na pewno zdecydowanie wiecej w nich ze zwyklej za przeproszeniem napierdalanki niz symulacji. Jednego czeog bym sobie zyczyl to to zeby kolejne czesci nie byly tak krotkie ,badz co sie tyczy szczegolnie Medala, nie wydluzac sztucznie czasu gry poprzez glupie czasami zadania ktore blokuja gracza na dluzszy czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Jak ta gra bedzie tak wygladac http://www.gametrailers.com/player.php?id=10933&type=wmv to nie mam pytan ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Jak ta gra bedzie tak wygladac http://www.gametrailers.com/player.php?id=10933&type=wmv to nie mam pytan ;). oh pięknie to wygląda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) Jak ta gra bedzie tak wygladac http://www.gametrailers.com/player.php?id=10933&type=wmv to nie mam pytan ;). OMG ale framerate! I widac po wybuchach i pewnych elementach grafy ze to nie render (tak mi sie przynajmniej wydaje) ale troche za sterylnie jak dla mnie, no ale pewnie gra bedzie nabierac rumiencow z czasem :-) Edytowane 19 Maja 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 No framerate jest boski tylko szkoda, że na pc takiego chyba nie bedzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Wyglada pieknie ,ale po ilosci polygonow niektorych obiektow przypuszczam ze to jakis render , a szkoda by bylo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Troche nie ten topic, ale moj problem jest z nim troch epowiazany. Sciagnalem trailer z E3 MOHa. Byl to .mov w wersji HD. Kombinowalem ile sie da, kodeki klite'a, allin1, itunes z Quick Time'em i ciagle niemilosiernie tnie mi sie ten trailer :|. No chyba z 1 klatka na 20s, dlaczego? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 a ja sobie pykam w demo :lol2: :lol2: naprawde niezla gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 a ja sobie pykam w demo :lol2: :lol2: naprawde niezla gierka Eee o co ci chodzi ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Troche nie ten topic, ale moj problem jest z nim troch epowiazany. Sciagnalem trailer z E3 MOHa. Byl to .mov w wersji HD. Kombinowalem ile sie da, kodeki klite'a, allin1, itunes z Quick Time'em i ciagle niemilosiernie tnie mi sie ten trailer :|. No chyba z 1 klatka na 20s, dlaczego? ;/Jesli to bylo 1920x1080 to niestety nie obejrzysz tego :? Ten format ma kosmiczne wymagania sprzetowe. Na p4 3.2GHz tnie sie ladnie tak samo jak na venice@2.8GHz. Mam sztuke spadania beksinskiego w tym formacie i zadnen znany mi pecet nie umie tego plynnie odtworzyc. http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/recommendations.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) OT » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jesli to bylo 1920x1080 to niestety nie obejrzysz tego :? Ten format ma kosmiczne wymagania sprzetowe. Na p4 3.2GHz tnie sie ladnie tak samo jak na venice@2.8GHz. Mam sztuke spadania beksinskiego w tym formacie i zadnen znany mi pecet nie umie tego plynnie odtworzyc. http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/recommendations.html OT: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na dwujajowcu idzie plynnie (przynajmniej nie uswiadczylem zadnych skokow) - ale moj TV odtwarza to z przeplotem, wiec ja ogladam jedynie rozdzielczosc 720p. Ale faktycznie proc sie rozgrzewa prawie do czerwonosci - i w zasadzie caly system zamiera na kilka chwil po zakonczeniu odtwarzania - podejrzewam zapchanie pamieci czy cos. Aha - to sie tyczy X1800XL, bo 6600GT nie wysylal obrazu poprawnie na TV przez DVI, dopiero przez HDMI idzie w 1080i poprawnie. Edytowane 22 Maja 2006 przez sialala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnS Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jesli to bylo 1920x1080 to niestety nie obejrzysz tego :? Ten format ma kosmiczne wymagania sprzetowe. Na p4 3.2GHz tnie sie ladnie tak samo jak na venice@2.8GHz. Mam sztuke spadania beksinskiego w tym formacie i zadnen znany mi pecet nie umie tego plynnie odtworzyc. http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/recommendations.htmlDo odtwarzania plikow mov HDTV polecam dziobas player. Mam go w wersji 0.001 jest bardzo prosty wrecz prymitywny, ale jako jedyny odtwarza mov 720p bez problemu, a w innych odtwarzaczach mam 3-4 klatki na sekunde. Z mov 1080i/p sie nie spotkalem, ale formaty avi,mpg, wmv 1080 odtwarza przy o wiele mniejszym wykorzystaniu proca niz inne programy. Program ma swoje kodeki wystarczy go sciagnac i od razu dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Do odtwarzania plikow mov HDTV polecam dziobas player. Mam go w wersji 0.001 jest bardzo prosty wrecz prymitywny, ale jako jedyny odtwarza mov 720p bez problemu, a w innych odtwarzaczach mam 3-4 klatki na sekunde. Z mov 1080i/p sie nie spotkalem, ale formaty avi,mpg, wmv 1080 odtwarza przy o wiele mniejszym wykorzystaniu proca niz inne programy. Program ma swoje kodeki wystarczy go sciagnac i od razu dziala. 1080i to tak naprawde 540 lini w pionie, ale wyswietlanych w 60 ramkach, co daje zludzenie 1080 linii. Teoretycznie 1080p to 1080linii wyswietlanych w 60 ramkach - taki sygnal powinien wysylac nadajnik do odbiornika HDTV - jak to jest w przypadku odtwarzania tych plikow na monitorze komputera to przyznaje sie, ze nie mam zielonego pojecia :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) OT » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ten trailer był w rozdzielczosci 1280x720 i tnie starsznie :|. Prosze o jakies kodeki albo playera na PMa, na ktorych 'moh_a_e32006_hd.mov' (z gamershella do zassania') bedzie dalo sie ogladac, bo w tym momencie sie zalamalem, juz mam za slabego kompa do filmow ;x? Edytowane 22 Maja 2006 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 a ja puszczam sobie tego trailerka i ruszam myszka i naciska klawisze funckyjne tak ze mam symulacje gry praktycznie mozna powiedziec ze gram w demo mam 25fps i jest naprawde niezle niesadzilem ze na moim starym gf2mx400 ta gierka rusza a tu prosze niespodzianka :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Eee o co ci chodzi ? :blink:o to, ze chłopak pracuje na range "forumowy troll" i jak widać dobrze mu idzie. Jeśli to przyjmiesz do wiadomości, to juz nie bedziesz musiał żadnych pytan zadawać - wszystko jest juz jasne ;) Ja wysyłam raporty i juz sie nie cackam. Wyraznie pisze bzdury/prowokacje i zasmieca topici powodujac tylko zamęt. Na takich tylko raport. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Eeee... A już myślałem, że z E3 wyciekła jakaś beta... :-( Edytowane 22 Maja 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Eeee... A już myślałem, że z E3 wyciekła jakaś beta... :-(chyba nie miało co wycieknąć, bo o ile się orientuje, to nie było wersji grywalnej na E3, ale moge sie mylic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 :Solid_Snake:. a szkoda bo liczylem na real time weapon changing :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 :Solid_Snake:. a szkoda bo liczylem a real time weapon changing :cry:Niestety... jest tylko pre-rendered weapon changing :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Nie będzie w takim razie European Assault? EA postanowił wypuścić kontynuacje gry, której jeszcze nie ma? Jak tak to gratuluje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Na konsole European Assault jest juz od dawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Na konsole European Assault jest juz od dawna.dokladnie. Rising Sun to tez nie jest odpowiednik Pacyfic Assault, a Frontline to nie Allied Assault. To są inne gry, a na konsole wychodzą zupelnie inaczej niz na PC. Czasem korzystaja z podobnych plansz i to all. Zresztą, na playstation Medal of Honor wychodziło dużo dużo wczesniej niż na PC. Ja sie zastanawiam, czy wiekszość sobie zdaje sprawe, ze wlasnie MOH, to gra z konsolowym rodowodem? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Ja sie zastanawiam, czy wiekszość sobie zdaje sprawe, ze wlasnie MOH, to gra z konsolowym rodowodem? ;) No to zaraz sie zacznie burza w szklance wody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 dokladnie. Rising Sun to tez nie jest odpowiednik Pacyfic Assault, a Frontline to nie Allied Assault. To są inne gry, a na konsole wychodzą zupelnie inaczej niz na PC. Czasem korzystaja z podobnych plansz i to all. Zresztą, na playstation Medal of Honor wychodziło dużo dużo wczesniej niż na PC. Ja sie zastanawiam, czy wiekszość sobie zdaje sprawe, ze wlasnie MOH, to gra z konsolowym rodowodem? ;)Dziękuje za info. Sądziłem, że European Assault będzie na PC, ale jak widze się przejechałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No jak ja to zabaczyłem, to do tej chwili --a jest 4:40-- szukam szczeny pod biurkiem :) http://media.pc.ign.com/media/794/794431/img_3624595.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) I znow kazdy mowi co innego o premierze.Kiedy w koncu takowa jest?? PS - znow malutki szoczek :D Prawie jak te 3 screeny crysisa :) Edytowane 26 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ludzie, przeciez to pre-render! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ludzie, przeciez to pre-render! Nie widzę powodu, dla którego nie może to być "real time". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dFour Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 spójrz na kanciatość koła w pre-renderze było by takowe koło dużo okrąglejsze kierownica, lusterko też kanciata jest oraz za skomplikowany ten jeep to nie jest, tekstury ma wysokiej rozdziałki dobrze dobrane, ot co a samolot w tle, po blurze delikatnym jest taka jest moja opnia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...