FrIkO Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) IMHO poprostu ten Jeep za ladny jest, a kanciaste obiekty mogli zrobic celowo, by ludzie mysleli ze to jest realtime. Edytowane 26 Maja 2006 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 IMHO poprostu ten Jeep za ladny jest, a kanciaste obiekty mogli zrobic celowo, by ludzie mysleli ze to jest realtime.A co oni by z tego mieli ze by ludzie tak mysleli? Jaka to dla nich roznice robi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Robi taka, ze umierza, ze gra ma extra grafe, a w rzeczywistosci bedzie gorsza i ludzie beda wprowadzeni w blad. Tak bylo np. z GRAW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Robi taka, ze umierza, ze gra ma extra grafe, a w rzeczywistosci bedzie gorsza i ludzie beda wprowadzeni w blad. Tak bylo np. z GRAW.Tylko dodaj, ze z GRAW bylo tak w wersji na PCta bo ta gra na X360 wyglada zupelnie inaczej. Imo kazdy MOH byl na poziomie i ten tez na pewno bedzie godny zagrania przynajmniej raz, a moze wiecej :blink:. Oczywiscie nie licze na taka grafe jak byla na trailerze tylko powiedzmy niewiele gorsza. Byc moze bedzie tak, ze konolowcy dostana super dopracowany produkt, a posiadacze PCta zbugowana gre. Zobaczymy po premierze jak ta sprawa bedzie wygladac. Trzeba byc dobrej mysli i trzymac kciuki za autorow gry :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 omg, jak wam przeszkadza ta niby kanciastość tego jeepa to ja sie łapie za głowe i sie zastanawiam, czy napewno mam do czynienia z graczami, czy onanistami wzrokowymi ;O Jakby mi nikt nie napisał, ze ten jeep jest kanciasty, to bym nawet tego nie zauwazył. Czy Wy jak gracie, to tez patrzycie na kazdą krawędz kazdego obiektu przygladajac sie czy tylko tam nie ma ostrej krawedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Kanciastosc jest bardziej realistyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 demko pacific assault jest nie zapomniane przeze mnie ciekawe jak będzie z tym a co do ceny to EA zrobi błąd wydając to za np. 160zł PA już bym dawno kupił jakby staniało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Kanciastosc jest bardziej realistyczna OT: Leze i kwicze. A wydawalo mi sie, ze bede mial zly dzien. Dziekuje Ci hydro2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 OT: Ja to chyba naprawde bede mial zly dzien :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dFour Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 a dajcie sobie next pod tamtym foto jeep juz jakis taki bardziej prosty sie robi ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ladnie to wyglada na screnach i trailerach ;) Do tego znajac zycie i polityke EA, to gra bedzie kosztowac kosmiczna kase i znowu przez to bedzie malo ludzi grajacych MP tak jak to mialo miejsce w przypadku MoH:PA. W kazdym MoHu najlepszy jest MP. Moim zdaniem w MoH:PA MP jest miodne, ale co z tego skoro ogromne gro graczy nie ma poprostu kasy, zeby sobie kupic ta gre. W MoH:AA gralo multum ludzi, poniewaz mozna powiedziec, ze byla to "darmowa" gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Panowie co jest z premiera tej gry, miala wyjsc 23 wrzesnia.Ktos zna jakies info bo na googlu cos nie zabardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) I zdaje się że wyszła- na "wszystko" z wyjątkiem PC. edyt- albo i nie (pomyliłem z call of duty 3)- na gamespot piszą "Release Date: Q1 2007". Edytowane 18 Grudnia 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Premiera jest w marcu 2007 roku. http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=6557Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 macie tu tapetkę, która powinna ostudzić maniaków grafiki standardowa jakość myślę http://gry.o2.pl/upload/tapety/bb2132.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodpog Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Witam, kiedy jest premiera tej GRY ? Bo miała być w marcu 2007 ale jakoś nie mogę tego nigdzie znaleźć. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Witam, kiedy jest premiera tej GRY ? Bo miała być w marcu 2007 ale jakoś nie mogę tego nigdzie znaleźć. Pozdrawiam. Tak miala byc, przelozyli premiere na wrzesien, widac unreal engine 3 nie jest latwy do optymalizacji na pcty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Tak miala byc, przelozyli premiere na wrzesien, widac unreal engine 3 nie jest latwy do optymalizacji na pcty.Nie widzę związku przecież docelową platformą są Xbox360 i PS3 (czyli nextgeny) PC jest w drugim rzędzie. Poza tym były już nie raz pogłoski, że sam silnik sprawia problemy i trzeba na bieżąco poprawiać dlatego tak wiele gier na silniku UE 3.0 zostało przesuniętych na termin późniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Nie widzę związku przecież docelową platformą są Xbox360 i PS3 (czyli nextgeny) PC jest w drugim rzędzie. Poza tym były już nie raz pogłoski, że sam silnik sprawia problemy i trzeba na bieżąco poprawiać dlatego tak wiele gier na silniku UE 3.0 zostało przesuniętych na termin późniejszy. [/quot chyba na wszystkie platformy wyhcodzi dopiero we wrzesniu,jakby nie patrzec R6vegas tez plynny nie jest.http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10179 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tak miala byc, przelozyli premiere na wrzesien, widac unreal engine 3 nie jest latwy do optymalizacji na pcty.To pewne info ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Medal of Honor: Airborne // Trailer 3 HD Trailerek na silniku gry, widac, ze pochodzi z x360, wali po oczach brak AA, a grafika wedlug mnie przecietna mnie po grze w COD3 ten tytul jest calkowicie obojetny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mi tam sie podoba :wink: Czekam na odrodzenie MoH, nie wiem czemu, ale medale bardziej mi się podobają niż cod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Z powodu braku COD3 na PC z miłą chęcią zagram w MoH:A jakie by to nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Może zrobią kilka prawdziwych misji w których udział brała 101 Destanowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 NIe wiem czy do tego nie była by wymagana licencja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zupełnie nie wiem czy był już jakiś gameplay ponieważ dopiero przed chwilą po raz pierwszy zobaczyłem dwa filmiki pokazujące medal. Ja wymiękam. :D http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22374 Przy okazji nowe screen'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) Super gra wymiata tak jak cała seria medala nie umiem się już doczekać ;D. Ciekawe czy wypuszczą jakieś demko ? Edytowane 18 Maja 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Musze powiedzieć wujkowi o tej grze (ma 38 lat). Przeszedł COD1, COD2, ostatniego MoHa i chce więcej WWII :lol2: Moze razem sie zlozymy na pelniaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Ja tam nie lubie klimatów 2 wojny ale we wszystkie ważniejsze gry oparte na realiach 2 wojny grałem (CoD1,2 MoH:AA,RTCW, ET,DoD i inne) i musze powiedzieć, że każda mi sie bardzo podobała. MoH:aa to klasyka i oby Airborne był podobny do aa i też tak emocjonował ;). Na GS ukazała sie nowa zapowiedź airborna (plus małe movie z gameplay'a - chyba grane na padzie bo koleś lata po prostej az główka boli ;p) http://www.gamespot.com/pc/action/medalofh...e;picks;title;1 Dodatkowo link do galerii (skriny z 25 maja): http://www.gamespot.com/pc/action/medalofh...rne/images.html Zobaczymy jak bedzie ale po tym co widziałem jestem pozytywnie nastawiony. Oby było dużo fajnych momentów gdzie adrenalina skacze ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Trailer nawet nawet, ale te efekty szczególnie wybuchów, są imho bardzo sztucznie zrobione i wygląda to nienajlepiej. Oby tylko gra nie opierała się na głupio i bezmyślnie napisanych skryptach, a będzie dobrze. Nie liczę na żadną rewelację, ale myślę, że gra będzie co najmniej dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...