sztandar Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Z Wojną na Pacyfiku było tak, że najpierw było demo Singla, a tydzień później Multi podejrzewam, że tym razem będzie podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Mnie się uda pobrać w ciągu kilku godzin zapewne... naprawdę?... :lol: Co do gry, to już sie nie umiem doczekać demka :) , tyle teraz tego wyjdzie, nowe MOHA, crysis, bioshock, cod4 :D , ojj będzie w co grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 naprawdę?... :lol: Co do gry, to już sie nie umiem doczekać demka :) , tyle teraz tego wyjdzie, nowe MOHA, crysis, bioshock, cod4 :D , ojj będzie w co grać. Chyba nie mozesz :>... Co do giery, demo w czwartek za tydzien tak? Czy tam singiel czy multi, wazne ze bedzie co przetestowac. Chodzi mi o grafe, i o sterowanie, jezeli bedzie nadal tak bardzo odlegle od cod1 i cod2, to watpie ze na dlugo usiade do tej gierki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 W czwartek za tydzień yjdzie SP demo, później napewno Multi. Z każdym Medalem tak było. A co do grywalności, to wystarczy popatrzeć na filmiki, bo grywalnośC w multi zapowiada się naprawdę dobrze. Pozdrawiam. Odliczanie do udostępnienia dema znajduje się na stronie moh.ea.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kurcze, chciałbym pograć, ale przeraża mnie ściąganie, a nie chce mi się czekać miesiąc na CDA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 co tak jeczysz. nawet na modemie 56k da sie sciagnac, a ile to zajmie to inna sprawa. przeciez i tak warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kurcze, chciałbym pograć, ale przeraża mnie ściąganie, a nie chce mi się czekać miesiąc na CDA.co się tak żalisz w swoich postach. ja swojego czasu ściągałem po 4GB na łączu 256kbps i tragedii nie było .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Czy warto czy nie warto, jednocześnie gram. W CS za pingi zazwyczaj są kicki. Jeżeli chodzi o łącza 54k musisz pamietać: "czas, to pieniądz (dla TP oczywiście) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 W czwartek za tydzień yjdzie SP demo, później napewno Multi. Z każdym Medalem tak było. A co do grywalności, to wystarczy popatrzeć na filmiki, bo grywalnośC w multi zapowiada się naprawdę dobrze. Pozdrawiam. Odliczanie do udostępnienia dema znajduje się na stronie moh.ea.com.A dokladniej tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a na xboxa jest full :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 a na xboxa jest full :(Hm to chyba normalne :roll:? Xbox i play3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Kurcze, chciałbym pograć, ale przeraża mnie ściąganie, a nie chce mi się czekać miesiąc na CDA.Przestac narzekac, przy 1Mbit zassanie 1.5 GB demka to kwestia paru godzin (jeden megabajt w 8 sekund, reszte sobie policz :P ). Limitami nie musisz sie juz przejmowac, wiec nie widze, gdzie taka tragedia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ciekawe jak będzie chodziło z 1GB ramu....... bo coś nie widzę tego optymistycznie :q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zawsze ... możesz zmniejszyć detale. Ja tam ze spokojem podchodzę do nowego Medala. Co prawda w multi w MOH:AA nie grałem ,ale z pewnością spróbuje tego jakże dobrze zapowiadającego się mp... No i z pewnością single nie pogardzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja tym bardziej podchodzę ze spokojem, chociaż kiedy wczoraj zabawiłem się ostro w TDU, gra wyglądała przepięknie, a liczba klatek drastycznie spadała... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Bo TDU jest skopane. Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ma ktoś wykupione konto na fileplanet? :D bo tam się pojawiło juz demko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jak narazie to preload chyba. "Premiera" dema już w czwartek 23 Sierpnia :) http://www.fileplanet.com/promotions/moha/index.aspx Wysyp miodnych FPSow sie nam szykuje :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ciekawe czy te demo na bank jutro bedzie:D, oby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jak bedzie to znowu dla noobow z usa i glupotami w stylu placenia za dostep do dema. a fee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) W piatek beda juz linki do dema tu i tam ;) Licze ze sie nie zawiode ,ze naprawde bedzie mozna przechodzic jedna misje na kilka sposobow . Mam juz pomalu dosc LINIOWYCH first person shooters ,to bylo dobre ale koncem lat 90siatych , za czasow Q1 Q2 i HL Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Licze ze sie nie zawiode ,ze naprawde bedzie mozna przechodzic jedna misje na kilka sposobow. Tja, raz z Mp40, raz z Thomsonem i raz biegnąc bez broni :> Wszystko wyjasni sie juz za kilkanascie godzin wiec zobaczymy czy ta nielinioowsc to tylko czcze gadanie czy tez fakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Caleb W ktoryms Trailerze obiecywali ze mozna wyladawac w jednej z kilku lokacji i tluc wroga za kazdym razem z innej strony . To jest to na co czekam od lat , swoboda dzialania a nie glupkowate chodzenie po sznurku mogli by dac mapy 2x wieksze niz w takim BF2 64players i mozliwosc ataku z dowolnej strony i w dowolny sposob jak narazie taki BF2 jest dla mnie number one niech sie inni ucza na tej grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Tylko, że BF2 to only multiplayer, a w MOH: A liczę głównie na przyzwoity singiel, nie ma co się oszukiwać przełom na miarę pierwszego CoD-a to raczej nie nastąpi, ale mam nadzieję na dobrą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Na razie dema nie widać, czekamy z niecierpliwoscią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Na razie dema nie widać, czekamy z niecierpliwoscią.na fileplanet juz ssają , więc niedługo na BT bedzie.... zapewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dobrze wiedzieć, pewnie bedzie jak z moh:pa 2 godziny ściągania, pare minut grania ale i tak mi to pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak pojawią się w sieci do dajcie tutaj linki, choćby na torrenty. UPDATE#1 Na stronie http://www.ea.com/moh/airborne/index.jsp pisze, że pozostał jeden dzień do premiery dema na PC. Czyli gdzie indziej przedpremierowe mają tak? Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Denek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 uprzedziłeś mnie tym postem, też to wyczytałem na stronie eua, czyli co jednak jutro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie wiem, może im się coś pochrzaniło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...