Gość kamil2201 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) 73gt not suport? Tak samo było w jakieś grze. Ja tam odpaliłem i grałem w przyzwoitych detalach. pare minut i 10% mam.. Już nie wbijać na yahoo bo mi trans zejdzie ;P Ciekawe jak to będzie śmigać na moim configu Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Z yahoo leciało 600 kilo i po 5 minutkach się zrobiło 93 - przykręcili kurek łachudry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Kur** dajcie mi pistolet, walne se w łeb. A moderzy spia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Może sam nim zostaniesz ?? ;). Powybijasz co drugą osobę na forum . Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Panowie (czy tez Panie) czy to na prawdę takie ważne kto jak krótkiego ma pen.... tfu znaczy kto z jaką prędkością ściąga? Pochwalić się chcecie? Nie ma czym. Dajcie spokój. Jak ktoś już grał to niech podzieli się wrażeniami bo w robocie nuda :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
las3ke Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ktos moze juz zassal? Jestem strasznie nie cierpliwy i chcialbym juz poznac odczucia graczy - oczywiscie ppc, a nie all world Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) No właśnie w tym problem , że chyba nikt jeszcze nie grał z ppc , bo zasysa się to chyba z innego układu słonecznego - leci normalnie aż kable się palą ;/. "For Creative Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista you should expect lower performance" - normalnie powinni ten system zlinczować, zlikwidować, skasować - co za badziew. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Sulaco grał już ?? Czy jeszcze mu leci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Sulaco grał już ?? Czy jeszcze mu leci?lezy na dysku, ale tylko moge sobie pliki poogladac, bo na r9800 tego nie odpale - SM3.0 :( dopiero wieczorem, poznym, bo jescze sprzet w klapkach imho na 99% to jest w koncu UE3 :) w .exe, pelno wpisow Unrel Engine 3 license, develop itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Nawet w czasie instalacji przy rozpakowywaniu jest "Extracting UnrealEngine3". Wrażeń gry nie podam, bo nie mam na czym pograć na razie, tak z ciekawości sobie instalnąłem. Mi tam się normalnie z yahoo ściągnęło flashgetem. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) No to ja napisze coś bo gram od ponad 30 minut. Po pierwsze na moim konfigu wszystko max. 1280x1024 nie spada poniżej 80fps z reguły przez większość levela jest to 90-110 fps. Graficznie jest nieźle ładnie wygląda, choć przyznam szczerze, iż liczę na to, że nie jest to kres możliwości UE 3.0, trochę mogli poprawi efekt wybuchu granatu nie chodzi mi o to żeby wszystko latało w powietrzu, ale jakoś dziwnie wygląda tak samo za każdym razem gdzie by ten granat nie lądował. Co do dźwięku źle nie jest, ale też jak w przypadku grafy mogło być lepiej trochę odgłosy broni dziwnie brzmią jeśli chodzi o MP40 to mi się najmniej podoba, a najbardziej M1 Garand i Colt .40. Fizyka jest i w zasadzie tyle by można było o niej powiedzieć AGEIA i to wszystko powinno tłumaczyć zasadzie nie liczcie na zaawansowaną fizykę dobrze, że chociaż zwłoki upadają czasami bardzo dobrze, a czasami wręcz komicznie zagracie zrozumiecie. Co by nie było gra się naprawdę fajnie nie ma tu systemu znanego choćby z CoD 2 po prostu apteczki walają się gdzieniegdzie jak w starym dobre Medalu. Skoki ze spadochronem całkiem fajny pomysł dobrze zrobione jak na grę komputerową. Ogólnie przyjemność z gry duża i chyba o to chodzi w zasadzie demko polecam pewnie będę je męczył kilkadziesiąt razy, aż do wyjścia full-a. Co do wątpliwości jest to UE 3.0 nie żaden misz-masz jak w Bioshock. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jesli macie racje z tym UE3 to bedzie dobry sprawdzian dla naszych sprzetow przed GOW i BIA HH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Co do wątpliwości jest to UE 3.0 nie żaden misz-masz jak w Bioshock. Tylko ten misz-masz w Bioshock wyglada lepiej niz kazda gra robiona od podstaw na UE3 :). Co do MOH to dzisiaj moze sobie je wytestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak ktoś będzie miał to niech zapoda FPS na kartach pokroju 7900/x1900 itp. bo jestem ciekaw jak na tym będzie chodzić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
las3ke Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No to ja napisze coś bo gram od ponad 30 minut. Po pierwsze na moim konfigu wszystko max. 1280x1024 nie spada poniżej 80fps z reguły przez większość levela jest to 90-110 fps. Graficznie jest nieźle ładnie wygląda, choć przyznam szczerze, iż liczę na to, że nie jest to kres możliwości UE 3.0, trochę mogli poprawi efekt wybuchu granatu nie chodzi mi o to żeby wszystko latało w powietrzu, ale jakoś dziwnie wygląda tak samo za każdym razem gdzie by ten granat nie lądował. Co do dźwięku źle nie jest, ale też jak w przypadku grafy mogło być lepiej trochę odgłosy broni dziwnie brzmią jeśli chodzi o MP40 to mi się najmniej podoba, a najbardziej M1 Garand i Colt .40. Fizyka jest i w zasadzie tyle by można było o niej powiedzieć AGEIA i to wszystko powinno tłumaczyć zasadzie nie liczcie na zaawansowaną fizykę dobrze, że chociaż zwłoki upadają czasami bardzo dobrze, a czasami wręcz komicznie zagracie zrozumiecie. Co by nie było gra się naprawdę fajnie nie ma tu systemu znanego choćby z CoD 2 po prostu apteczki walają się gdzieniegdzie jak w starym dobre Medalu. Skoki ze spadochronem całkiem fajny pomysł dobrze zrobione jak na grę komputerową. Ogólnie przyjemność z gry duża i chyba o to chodzi w zasadzie demko polecam pewnie będę je męczył kilkadziesiąt razy, aż do wyjścia full-a. Co do wątpliwości jest to UE 3.0 nie żaden misz-masz jak w Bioshock. dzikujemy i prosimy o jakies fajne/zabawmne screeny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no wiec tak po parunastu minutach gry msuze przyznac ze EA odwalilo kawał dobrej roboty, grafik jest bardzo ładna, dzwiek (5.1) tez niczego sobie. Gra sie bardzo przyjemnie, fajnie ze na poczatku mozna wybarc bornie, gra nie jest liniowa, robisz co chcesz i wjakiej kolejnosci chcesz. Fziyka tez bardzo fajna, wogole np. spadasz na dom, a w srodku slychac jak niemcy sobie tancza i muzyka leci ;] GRA DZIAŁA NA 7300GT I TO BARDZO DOBRZE Na sprzecie z podpisu 1024x768 wszystko na medium i jest na oko ponad 40 fps (mysle ze duzo wiecej), sprobuje wustawic na high. Optymalizacja jest naprawde bardzo dobra. Fajnie wygladaja rozblyski podczas burzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Widac juz po pierwszym odpaleniu u mastertaba, ze gra chodzi podobnie do Bioshock. Tam tez cos kolo tego mu fpsowalo. Czasami skakalo wyzej ale za to dolna granica byla rowniez nizej niz w MOH:A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 bardzo sie ucieszylem bo widocznie nie musze jeszcze sprzetu wymieniac i wszystkie giery na ue3 powinny smigac jakos:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
las3ke Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Same dobre wiadomosci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 X2 2200Mhz 2GB Ram 7900GS 540/1500 1024x768 ALL MAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 dzwiek garandai colta to mistrzostwo, fajnie w pierwszej misji gadajo po włosku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 i tak ma być :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Czekam tylko aż się pojawi demko na PSStore i później w sklepach pełna wersja. Zapowiada się naprawdę dobra gra :) O jak dobrze że nie muszę się bać o wymagania sprzętowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Widac juz po pierwszym odpaleniu u mastertaba, ze gra chodzi podobnie do Bioshock. Tam tez cos kolo tego mu fpsowalo. Czasami skakalo wyzej ale za to dolna granica byla rowniez nizej niz w MOH:A Z tego co ja widze tutaj to ta gra chodzi lepiej niż bioshock ;]. Chodzby na 7300gt. Nic tylko sie cieszyć. UE3 for life. Ja poczekam do 19 niestety i potem zdam relacje :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Z tego co ja widze tutaj to ta gra chodzi lepiej niż bioshock ;]. Chodzby na 7300gt. 7300GT NOT SUPPORTED ... :banana: :banana: :banana: no coment ;) a ktos na dx 10 kosztowal ?? na kartach pokroju 8600 lub 2600 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 7300GT NOT SUPPORTED ... :banana: :banana: :banana: no coment ;) a ktos na dx 10 kosztowal ?? na kartach pokroju 8600 lub 2600 ?? Nie ma DX10 gra jest tylko DX9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nie ma DX10 gra jest tylko DX9. I bardzo dobrze. Cieszy mnie że gra działa całkiem przyzwoicie również na tych słabszych konfigach. Chyba mogę być spokojny. Za nieco ponad godzinę zdam relację jak to śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) JA powiem tak to moze kupię sobie 7300 gt bo 8800gts o kant [gluteus maximus] chyba rozbić. Zaraz powklejam dowody. Full details. Co wy na to?? Ide do sklepu po 7300 gt bo przecież wymiata ;). Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Chyba 4x ZPP za posty nic nie wnoszace do tematu poszlo. Ktos chce jeszcze porozmawiac nt ile mu zostalo do sciagniecia dema? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Odpalilem u siebie. I musze przyznac ze jest tragicznie :). Za malo ramu, za slaby GPU i CPU nie wspominam. Na med nie da sie grac z tego co widzialem (raz odpalone na 10min). Ech niektorzy to maja wersje extream 7300 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...