kufli Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jest taka sprawa. Od połowy lutego będę mieszkał w Legionowie na Piaskach. I mimo sprawdzenia kilku firm, nie widzę możliwości innego netu niż tepsa. Jak pomyśle sobie o umowie, o modemie za złotówke, o tych ludziach, którzy na drugie mają Niewiem to łzy w oczach mi się kręcą. Może ktoś z Was zna dobrego i sprawdzonego dostawce na tym osiedlu. Ewentualnie proszę o podanie lokalizacji anten. Jesteście moją przedostatnią nadzieją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Mój dziadek mieszka na piaskach w bloku koło tego okrągłego PKO i podstawówki :) dzisiaj zauważyłem że na klatce wiszą komunikaty o kablówce UPC więc internet pewnie też będą oferować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufli Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ...zauważyłem że na klatce wiszą komunikaty o kablówce UPC więc internet pewnie też będą oferować :) Niestety, ale nie. Nie potrafią nawet odpowiedzieć na pytanie kiedy zaczną robić przymiarki do internetu na piaskach. Prosze zamknąć ten wątek. Poszukam odpowiedzi na jakimś forum lokalnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jest taka sprawa. Od połowy lutego będę mieszkał w Legionowie na Piaskach. I mimo sprawdzenia kilku firm, nie widzę możliwości innego netu niż tepsa. Jak pomyśle sobie o umowie, o modemie za złotówke, o tych ludziach, którzy na drugie mają Niewiem to łzy w oczach mi się kręcą. Może ktoś z Was zna dobrego i sprawdzonego dostawce na tym osiedlu. Ewentualnie proszę o podanie lokalizacji anten. Jesteście moją przedostatnią nadzieją... Tak sie sklada, ze ja jestem z elwuo, tylko, ze z innego osiedla, ale piaski znam bardzo dobrze. Ogolnie duza czesc osiedla jest polaczona siecia osiedlowa, jest tam kilkaset kompow, taki maly internet w internecie (istny und3rgr0und). ;] Maja jakies duze lacze, ale ogolnie pograc sie chyba na tym nie da, bo jest przeciazona. Do www styka, oczywiscie poblokowane wszystko do p2p, ale chyba to normalne. Poza tym na 'Aviotexie' jest antena lokalnego uslugodawcy sieci bezprzewodowej (znajomy ma, jakos dziala, ale do gier tez sie nie nadaje, transfer 50-60 kb/s). Ogolnie na piaskach ludzie daja dsl i rozbijaja na kilkuosobowe sieci (sam mam dsl). Jest jeszcze net z kablowki, ale nie wiem czy dochodzi to cos na piaski. Jak sie jeszcze odezwiesz w tym temacie to podaj ulice, na ktorej bedziesz mieszkal to od razu Ci powiem, czy jest podpieta do sieci. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian eS. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ja mieszkam sobie w Łodzi i mam bardzo dobre firmy od neta: PAI , TOYA, ale mam w TP S.A. i mam dosyc problemów z połączeniem przerywanym i róznorakimi błędami 754, 836, itp. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...