npr Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam, ostatnio robiac porzadki znalazlem moj spalony jakies pol roku temu zasilacz Chieftec HPC-360-202. Spalil sie przez przelaczenie przelacznik 220>110 :(. Niestety gwarancja sie juz skonczyla jak czytalem w innym temacie moglem go spokojnie oddac na gwarnacje ale coz nie chcialo mi sie [gluteus maximus] ruszyc w odpowiednim czasie. I teraz moje pytanie czy da rade go jakos oplacalnie naparawic? Nie znam sie na tym za bardzo wiec nie wiem co sie moglo dokladnie spalic. Jak pomoze to moge zarzucic fotki jego wnetrznosci. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Pewnie da się naprawić, w takich przypadkach uszkodzenia przeważnie nie są straszne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 jak masz szczęście to poszły tylko kondensatory ew. jeszcze mostek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Raczej do 50 zł powinno się dać naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...