Puffy Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Mam pytanie Zrobiłem sobie stronke i wstawiłem na niej plik z rozszerzeniem swf czyli flash. Wszystko ładnie się ''ładuje'' ale animka nie startuje sama widać ją ale nic sie nie dzieje dopiero jak prawym przyciskiem myszki klikne w paseczku play dopiero idzie gdzie ustawić aby zawsze po otwarciu bez klikania animacja ruszała sama automatycznie.Prosze o pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja robię tak: <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" WIDTH=30% HEIGHT=30%> <PARAM NAME=movie VALUE="xxx.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#000000> <param NAME="scale" value="exactfit"> <param NAME="loop" value="false"> <param NAME="menu" value="false"> <EMBED src="xxx.swf" bgcolor="#000000"scale="exactfit" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></EMBED></OBJECT> i działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 moze we flashu masz paused at start file-->publish settings-->html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Wieklie dzięki!!! Wszystko super zapierdziela. DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Może się pochwalisz dziełem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...