radusss Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam Kupiłem taki dysk wczoraj i nie wiem co robic. System mam na Dysku WD 40GB, który podzielony jest na 4 part. Podłączałem tego Samsunga na różne sposoby. Nawet probowałem włozyc tylko jego i przy pomocy instalatora Win sformatowac. Co bym nie robił dysk jest widoczny tylko w biosie i to że niby ma tylko ok33 GB. Pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Może ma wlaniętą elektronike?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Co bym nie robił dysk jest widoczny tylko w biosie i to że niby ma tylko ok33 GB. Pomozcie.1. uaktualnij BIOS plyty glownej 2. albo za pomoca zworek na dysku (jesli sa) ustaw limit do 32GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...