Puffy Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Mam pytanie Zrobiłem sobie stronke i wstawiłem na niej plik z rozszerzeniem swf czyli flash. Wszystko ładnie się ''ładuje'' ale animka nie startuje sama widać ją ale nic sie nie dzieje dopiero jak prawym przyciskiem myszki klikne w paseczku play dopiero idzie gdzie ustawić aby zawsze po otwarciu bez klikania animacja ruszała sama automatycznie.Prosze o pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ok oto co trzeba zrobic. 1. Robisz plik .fla 2. Publikujesz go, tak zeby oprocz .swf powstal plik .htm 3. kod z .htm, ktory ma odpalac animke wklejasz do swojego pliku .htm z reszta strony 4. KONIEC GOTOWE FIN READY :D :D :D Jesli nie o to ci chodzilo, to pisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 a może mi ktoś polecić jakiś dobry kurs flash. Chodzi mi właściwie tylko o skrypty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 www.flashzone.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...