treter69 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Arctic Cooling Frezer 64 Pro... wystarczy w zupelnosci. A tak na przyszlosc :| Jak ja "kocham" takie posty, ani kwoty jaka mozna przeznaczyć ani nic wiecej :| Najlepsze bedzie Scythe Ninja + Akasa 120 mm, no i co kupisz ? :| Bo ja nie dam 210 zl za coolera skoro za 80 zl ( AC Freezer ) mam tylko ok 3-4 stopni wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Arctic Cooling Frezer 64 Pro... wystarczy w zupelnosci. A tak na przyszlosc :| Jak ja "kocham" takie posty, ani kwoty jaka mozna przeznaczyć ani nic wiecej :| Najlepsze bedzie Scythe Ninja + Akasa 120 mm, no i co kupisz ? :| Bo ja nie dam 210 zl za coolera skoro za 80 zl ( AC Freezer ) mam tylko ok 3-4 stopni wiecej... no i spox. thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Arctic Cooling Freezer 64Pro dobrze chłodzi mojego radka :D , najlepszy zakup cena/jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...