Phoenix206 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam, może ktoś zna jakiś punkt - serwis w Warszawie, gdzie można zdiagnozować i naprawić kartę graficzną. Mam z nią problem bo mi wyświetla różne krzaki i kolorowe linie na całości ekranu (nawet w biosie). Chciałbym ja dać do serwisu w na miejscu, bo jak miałbym wysyłać to wolę już sprzedać jako uszkodzoną na allegro. A może ktoś z forumowiczów chciałby coś takiego kupić (Hercules 9700Pro, 128mb, 256 bit). Naprawdę fajna karta, tylko podobno ma coś nie tak z gniazdem dodatkowego zasilania i to jest powód tych krzaków. Pozdrawiam Phoenix206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Idz na WGK, wiem ze jest tam napewno jeden sklep, ktory naprawia uszkodzony sprzeyt. Tylko uwazaj bo ich ostatnio zalalo, doslownie zalalo, wylewali ze skleu wode "wiadrami" (pekla rura albo topiacy sie snieg z przesial) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix206 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Mówisz o Warszawskiej giełdzie komputerowej? w podziemiach obok GUs cz może tej w podziemiach obok akademika PW Riviera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam, może ktoś zna jakiś punkt - serwis w Warszawie, gdzie można zdiagnozować i naprawić kartę graficzną. Mam z nią problem bo mi wyświetla różne krzaki i kolorowe linie na całości ekranu (nawet w biosie). Chciałbym ja dać do serwisu w na miejscu, bo jak miałbym wysyłać to wolę już sprzedać jako uszkodzoną na allegro. A może ktoś z forumowiczów chciałby coś takiego kupić (Hercules 9700Pro, 128mb, 256 bit). Naprawdę fajna karta, tylko podobno ma coś nie tak z gniazdem dodatkowego zasilania i to jest powód tych krzaków. Pozdrawiam Phoenix206 dodatkowe zasilanie to nie problem - gdyby było coś nie tak to karta wykrywa brak zasilania i sie wydziera o nie, jak dla mnie to na 99,9% jest to uwalony ram na grafice - sotkałem sie juz na kilku kartach z takimi obiawami i zawsze był to ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Mówisz o Warszawskiej giełdzie komputerowej? w podziemiach obok GUs cz może tej w podziemiach obok akademika PW Riviera?Obok Gus-u w podziemiach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 kolorowe linie na całej długości ekranu- u mnie przegrzany GPU by Mtec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...