Skocz do zawartości
Phoenix206

Gdzie Naprawic Radeon 9700pro W Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

może ktoś zna jakiś punkt - serwis w Warszawie, gdzie można zdiagnozować i naprawić kartę graficzną. Mam z nią problem bo mi wyświetla różne krzaki i kolorowe linie na całości ekranu (nawet w biosie).

Chciałbym ja dać do serwisu w na miejscu, bo jak miałbym wysyłać to wolę już sprzedać jako uszkodzoną na allegro.

A może ktoś z forumowiczów chciałby coś takiego kupić (Hercules 9700Pro, 128mb, 256 bit). Naprawdę fajna karta, tylko podobno ma coś nie tak z gniazdem dodatkowego zasilania i to jest powód tych krzaków.

Pozdrawiam

Phoenix206

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idz na WGK, wiem ze jest tam napewno jeden sklep, ktory naprawia uszkodzony sprzeyt. Tylko uwazaj bo ich ostatnio zalalo, doslownie zalalo, wylewali ze skleu wode "wiadrami" (pekla rura albo topiacy sie snieg z przesial)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

może ktoś zna jakiś punkt - serwis w Warszawie, gdzie można zdiagnozować i naprawić kartę graficzną. Mam z nią problem bo mi wyświetla różne krzaki i kolorowe linie na całości ekranu (nawet w biosie).

Chciałbym ja dać do serwisu w na miejscu, bo jak miałbym wysyłać to wolę już sprzedać jako uszkodzoną na allegro.

A może ktoś z forumowiczów chciałby coś takiego kupić (Hercules 9700Pro, 128mb, 256 bit). Naprawdę fajna karta, tylko podobno ma coś nie tak z gniazdem dodatkowego zasilania i to jest powód tych krzaków.

Pozdrawiam

Phoenix206

dodatkowe zasilanie to nie problem - gdyby było coś nie tak to karta wykrywa brak zasilania i sie wydziera o nie, jak dla mnie to na 99,9% jest to uwalony ram na grafice - sotkałem sie juz na kilku kartach z takimi obiawami i zawsze był to ram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi