dzwonek81 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 mam nadzieję zę dobre forum wybrałem tzn dział problem jak wyżej. mam internet radiowy, i chciałęm zaby mój brat (który za niego nie płaci choc mógłby) nie miał do niego dostępu, ewentualnie jak poprosi ;) próbowałęm bawić sieustawieniami windowsa ale jakosnie pomogło.... prosze o jakieś info, lub wskazówki mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) brat ma na tym kompie konto ? Edytowane 15 Stycznia 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 brat ma na tym kompie konto ? miał... a po instalce juz nie zrobiłem, no ale to kwestai 5 minut bawiłem sie ustaiweniami w gpedit.msc i próbwałem blokować, ale jakosniedarnie mi to wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 zaloz haslo na konto i juz, po co zaraz gpedit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 no dobra a jak juzmu założe konto np goscia to da sie aby mu zablokować internet ?? chcę aby nadal mógł pograć czy obejrzeć film albo używać office'a .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 mozesz jako admin zablokowac uruchamianie programow majacych dostep do sieci konto 2 musi byc z ograniczeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...