Bartram Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Szukam jakis ciekawych avatarow. Moga byc takie np. z dziewczynami, czy jakies inne ciekawe B) Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 W sieci p2p jest pełono tapet do telefonów 8) Poszukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Echh wszędzie tego pełno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartram Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No dobra, ale moze macie jakies ciekawe strony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No dobra, ale moze macie jakies ciekawe strony:) www.google.pl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) www.avatary.glt.pl a pozatym to :google: Edytowane 15 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 :google: www.avatarity.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Avatarki z deviantart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 http://www.avatarpage.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 zawsze możesz komus podwędzić <lol> :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 O nie! Mi nie może :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Albo zrób sobie sam :P Prin screen & program graficzzny [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Możesz jeszcze zeskalować jakąś tapetę lub zdjęcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Photoshopa troche i w 5 minut masz swojego max pr0 el0 oryginalnego avatara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) zawsze możesz komus podwędzić <lol> :lol:tak jak ty Vipowi? podkradacze avatarów to porazka .. kiedys ktos sobie wzial mojego i jeszcze twierdził ze znalazł w sieci .. sie zastanawialem jak .. skoro tam jest moja morda ... :lol: Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja rowniez pamietam, jak skopiowano mi av. Zrobil to znany user na Tweaku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 tak jak ty Vipowi? podkradacze avatarów to porazka .. kiedys ktos sobie wzial mojego i jeszcze twierdził ze znalazł w sieci .. sie zastanawialem jak .. skoro tam jest moja morda ... :lol: hhehe dobre co do avatataru to musi być unikalny, jedyny i powielanie istniejących już avatarów na forum uważam za porażkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Najlepiej samemu sobie zrobić. Ja zrobiłem screen frapsem z Dooma 3 (moment w którym hellnighty wychodzą z portalu), i przerobiłem na Photoshopie (dałem czarne tło i zmieniłem kolorki). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Na moim jestem ja - wiec mam gwarancje unikalnosci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja swój robiłem sam w fotoszopie...wcale nie jest jakiś 'skomplikowany'. Kilka figur geometrycznych xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja swój robiłem sam w fotoszopie...wcale nie jest jakiś 'skomplikowany'. Kilka figur geometrycznych xD eee... no cos Ty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 To i ja sobie zrobiłem sam avatar [; Enpowered by Rurouni Kenshin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Mój jest całkowicie jedyny w swoim rodzaju :wink: Jest 3lo, jest pr0, jest poprostu- dziwny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Moj kotek jest orginalny.To moje logo i w pewnym sensie pokazuje moj charakter (smieszny i sympatyczny lecz ostatnio leniwy chodz lubi pomagac innym. Jest czarny [szkoda,ze nie czerwony,ale takiego nie znalazlem :D] i czasem lubi pokazac pazurki :D) - wszystko w jednym).Kiedys zmienilem na inne ale to byl wielki blad.Ten kotek zostaje do konca i niech tylko ktos mi go podwinie to zabije :P Spojrzcie na niego - czy mozna mu sie oprzec ? :D :D Edytowane 16 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Przy 100% to i kotka stracisz.. :> Avatarów jest pelno w roznych sieciach p2p jak juz ktos wspomnial.. Jako tapety na fony itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 hydro przykro mi to mówić ale ktoś już ma twój avatar, niestety nie pamiętam kto to. :-| :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 hydro przykro mi to mówić ale ktoś już ma twój avatar, niestety nie pamiętam kto to. :-| :wink:Na szczescie ja nie trafilem na ta osobe :) Jesli jednak trafie to poprosze grzecznie by go zmienil.Chyba,ze mi udowodni,ze ma ten avatar od samego poczatq i dolaczyl do forum przed 24 lutym 2003 roku to wtedy ja zmienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja osobiście jestem za własnoręcznym (jeżeli mozna to tak nazwać) wykonywaniem avatarów bo w końcu są one z tobą utożsamiane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja kiedys na moją strone wrzuciłem sporo avatarów KLICK Jest ich tam ok. 1500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dokładnie ja tez jestem za zrobieniem swojego avatara. Zrobiłem zdjecie mojej kici akurat gdy ziewała :] zajebiscie to wyszło i dałem to jako avatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...