Kas Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 a ja zrobilem swojego avatara w 60 sekund...ehmm nic tworczego ale mam gwarancje orginalnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) my avatar is powered by joemonster.org :D plus parę poprawek w gimpie, zresztą jakby kolesiowi z fajką dołożyć 20lat to bym był ja, przy codziennych zajęciach :P Edytowane 18 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Panowie nie ma to jak Garfield po dobrym jedzonku. Jeszcze nikogo nie trafiłem z tym avatarem i lepiej abym nie trafił bo już kiedyś pewien user wykradł mi AV i twierdził, że miał pierwszy. Był 5 dni na forum a później zaczął walić o piratach i popłynął do bananowych krajów. Wykradać nie wolno a jeśli ktoś chce być orginalny to robi avatar samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ostatnio modne sa avary robione z soutparkowych postaci :D... gdzeis na necie jest taki flash do robienia avatarków.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 jak ty vipowi?Jak juz cos to mu tego avatara nie podkosilem , sam myslalem ze to on mi zarąbal . Poprostu zbieg okoliczności :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 A ja teraz mam nowy avatar :razz: I niech mi go ktoś tylko podpierniczy to... :wink: Ja zrobiłem zdjęcie rysunku i bez przerubek wrzuciłem jako avatar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ja swojego nie zrobiłem, ale mi się podoba :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja zrobilem zdjecie leborq'owi i jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ja za to zrobiłem swojego avatarka na wzór pewnej firmy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Chyba nie trudno się domyślić kto widnieje na moim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merryhuana Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Moja AV is powered by War Of Genesis III ^_^ Tylko przerobiłam kolor włosów w CorelPaintShopProX, wcześniej był oryginalny biały, ale pomyślałam, że powinno być bardziej zgodne z prawdą =) Jak będę mieć czas to narysuję sama i bedzię oryginalniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Moj avek to wycinek z fotki z rekonstrukcji historycznej, w ktorej bralem udzial. Na fotce to co prawda nie ja, ale kumplowi ujecie wyszlo fenomenalnie (szczegolnie, ze bylo sloneczne popoludnie). Edytowane 21 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Co tu dużo gadać, skoro Myszaqu to i Myszor na avatarze ... Myszion Impossible :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Na szczescie ja nie trafilem na ta osobe :) Jesli jednak trafie to poprosze grzecznie by go zmienil.Chyba,ze mi udowodni,ze ma ten avatar od samego poczatq i dolaczyl do forum przed 24 lutym 2003 roku to wtedy ja zmienie :) http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=126866 Mam nadzieje, ze zdjecia osobistego tez Ci nie zabral... :D Moj av to logo jednej grupy disco-polo. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=126866 Mam nadzieje, ze zdjecia osobistego tez Ci nie zabral... :D Moj av to logo jednej grupy disco-polo. ;] Dolaczyl 6 grudzien 2K5.No no - panie qrvich.Jak juz mowilem,prosze grzecznie o zmiane.Na szczescie zdjecie jest jego osobiste :) ATH - dzieki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 moj avatar tez jest "samorobka" i na pewno nikt takiego nie ma ... no chyba ze mi ktos podwedzil :angry: tak jak hydro2 mam slabosc do kotow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Home Made Ava, zreszta jak moje wszystkie poprzednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcone Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja też swojego nie zrobiłem ale mi się bardzo podoba! Pozatym jest niepowtarzalny na tym forum! ;) Jest Super Elo pro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 także home made powered by Max Payne 2 :D i nikt mi go niepodwędzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husk77 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Mój avatar mówi sam za siebie skąd jest :D powiedzcie kto mógłby miec jeszcze taki avatar?? co?? Edytowane 28 Stycznia 2006 przez husk77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja swój avatar zrobiłem... a dokładniej zmieniłem lakier [; jak mi sie będzie już totalnie nudzić to zrobie coś na styl Drunk_ZoZol'a xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Moj avatar jest autoportretem namalowanym dawno, dawno, dawno temu... w 1506r. ;) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 A mój jest z jakiejś tam pomniejszone tapety znalezionej dawno temu w otchłani internetu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Dolaczyl 6 grudzien 2K5.No no - panie qrvich.Jak juz mowilem,prosze grzecznie o zmiane.Na szczescie zdjecie jest jego osobiste :) ATH - dzieki za info :) Widzę hydro że sprawa się wyjaśniła. :) PS. Jest jeszcze ktoś kto podwędził avatar AndyN. :? Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Widzę hydro że sprawa się wyjaśniła. :) PS. Jest jeszcze ktoś kto podwędził avatar AndyN. :? Tak,uzytkownick (celowo tak napisalem) Qrvitch jak najbardziej wporzo :) AndyN - nie ladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Przypomniało mi się, użytkownikiem który podwędził avatar AndemuN jest Kurt Cobain. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie moge nigdzie znalesc jedwabistego avatara:/ A tego znalazlem na jakiesj stronce :blink: dziwny on jesc co nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A ja podwędziłem z reklamy, ot co! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 mój i tak jest najlepsiejszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) PS. Jest jeszcze ktoś kto podwędził avatar AndyN. :? To chyba jemu podwedził ktoś. AndyN ma chyba od poczatku Kurta... // Moj av jest jedyny ;] Tylko ja moge miec na forum ;] Edytowane 31 Stycznia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...