NeonPPC Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 znaleziony przypadkowo na tranceaddict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja tam znalazlem na jakiejs stronce. Spodobal mi sie to wzialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A ja mam fajengo avatara? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Mój AV przedstawia mnie :wink: I co, fajny jest :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ktoś zgadnie co przedstawia mój AV :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Przerobiona ikonka internet explorera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Opera zapewne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A ja mam fajengo avatara? :PFF: Advent Children? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Przerobiona ikonka internet explorerapodrobiona ikona IE wyglądała by tak <_< albo tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no baaaa ;) ostatnio ogladalem, milutki film :D A tu avatar w powiekszenui: http://img371.imageshack.us/img371/4257/cloud27tu.jpg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 opowiadać o moim avatarze nie musze, wszystko na nim widać ;] ale niedługo bedzie zmiana na jednego z bohaterów klanu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 A ja mam chyba najbardziej pogiętego avika na forum. Ten av na każdym tle wygląda inaczej (sprawdźcie w różnych skinach forum), w IE wygląda jeszcze inaczej, a w irfanView robi się z niego ładny prostokąt. Efekt niedzielnej nudy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja muj sobie zmienie bo mi sie znudził ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja odrazu wiedziałem co dam na Avika, pewnie zresztą nie zgadniecie skąd zaczerpnąłem pomysł... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no baaaa ;) ostatnio ogladalem, milutki film :D A tu avatar w powiekszenui: http://img371.imageshack.us/img371/4257/cloud27tu.jpg :PJak dla mnie nawet więcej niż milutki :) Mój Av enpowered by Rurouni Kenshin: reminiscene :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 @Piterro Mam dwa pomysły z kąd zaczerpnołeś. Jednego nie pamiętam :razz: A drugi wiąże się z przeróbkami matrixa. W dobrym kierunku myśle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) No przecież to Matrix jak ta lala. I to nadodatek z prawie samego początku :D A kiedyś miałem av z 2 Stupid Dogs, po czym (nie pamiętam już kto - jakiś mod - RaF chyba) miał identyko piesa :D Edith powiedziała że popełniłem błąd składni ;) Edytowane 31 Stycznia 2006 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 To chyba jemu podwedził ktoś. AndyN ma chyba od poczatku Kurta... // Moj av jest jedyny ;] Tylko ja moge miec na forum ;] W następnym poście sprostowałem że użytkownik o nazwie "Kurt Cobain" zabrał avatar AndemuN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Myślałem, że się nie domyślicie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 A moj avatar kogo przedstawia? Kto zgadnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Wokaliste z P.O.D ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Wokaliste z P.O.D ? :>Nie :) Ale ciepło ciepło .... Edytowane 1 Lutego 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Z KORN'a? ;] PS. Żeby nie było ot to i tak nikt nie pobije av Sikora_testowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Z KORN'a? ;]Też nie :P PS. Żeby nie było ot to i tak nikt nie pobije av Sikora_testowego :)Chodzi ci o ten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Si, choć przypomniało mi się że Sikor miał również uroczgo bałwana :lol: PS: Może jakaś podpowiedź? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 PS: Może jakaś podpowiedź? [;Zaczyna sie na S.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Slipknot ? [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Byłeś szybszy.... [; EDIT: Ale ja ich nie lubię :P Edytowane 1 Lutego 2006 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 no pewnie że SlipknoT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Joey czy Corey się nazywa wokalista bo zapomniało mi się :-| Właśnie sobie zapuściłem ich twórczość- miodzio :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...