Gość Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 na mojim av jestem ja:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja często zmieniam AV, bo nie mogę znaleźć żadnego, który mi się bardziej spodoba ;) Mój aktualny AV - Pawian - natchniony innym uzytkownikiem, ktory ma w AV Łasicę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Joey czy Corey się nazywa wokalista bo zapomniało mi się :-| Właśnie sobie zapuściłem ich twórczość- miodzio :twisted2: No jasne .... wokalista sie zwie Corey Taylor, Joey to perkusista. Tak na marginesie pisenki które najbardziej mi sie podobają to Pulse of the maggots, People=Shit, Before I forget, Circle ... p.s. perkusista jest naprawde niekiepski .... polecam obejżeć ten kawałek http://video.google.com/videoplay?docid=-1...6858&q=slipknot Edytowane 1 Lutego 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Hehehe no niektorzy userzy maja niesamowite avatary, a co do podbierania avatarow, niby to nie jest przestepstwo, jednak jest to dosc bym powiedzial nie fair, wobec uzytkownika bedacego dluzej na forum, mozna jedynie prosic o zmiane, bo przeciez regulamin milczy w sprawie podbierania avatarow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 przeciez regulamin milczy w sprawie podbierania avatarow. I tu sie mylisz ;) AWATAR (emblemat) - obrazek wyświetlany pod nickiem użytkownika. Ustawia się go w profilu, wybierając z galerii lub wysyłając własny obrazek, zgodny z wymaganiami technicznymi określonymi w profilu. Awatar jest jednym z elementów ułatwiających identyfikację użytkownika forum, dlatego warto wybrać taki, który nie będzie mylił się z innymi awatarami. Nie wolno kopiować awatarów uczestników forum (nie dotyczy to awatarów dostępnych w galerii) - chyba że posiadacz danego awatara wyrazi na to zgodę. Ze względu na ograniczenia reklamowe w awatarach nie wolno umieszczać żadnych adresów internetowych. Niedozwolone są również napisy imitujące rangi forumowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav1er Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a na moim avatarze takze jestem JA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zwracam honor... myslalem ze regulacje dotyczace avatarow sa jednakowe co do av. z galerii jak i tych ktore sami znalezlismy w sieci lub wykonalismy wlasnorecznie... Dobrze ze regulamin to ujal, bynajmniej beda sie zdarzaly przypadki kopiowania, w dobrej wierze, bo ciezko aby ktos sprawdzil tylu user'ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Wyobrazmy sobie taka sytuacje: Jest uzytkownik zarejestrowany w 2002. Mial tam jakiegos av. Avatar na inny zmienil w czerwcu 2005. Jest 2 uzytkownik. Zarejestrowany w maju 2005. Ten zarejestrowany w 2002 podkradl mu av. Pokrecone, ale mozliwe. I jak komuś udowodnić, że świsnął nam av, a nie my jemu? ;) Edytowane 2 Lutego 2006 przez Rocca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Wyobrazmy sobie taka sytuacje: Jest uzytkownik zarejestrowany w 2002. Mial tam jakiegos av. Avatar na inny zmienil w czerwcu 2005. Jest 2 uzytkownik. Zarejestrowany w maju 2005. Ten zarejestrowany w 2002 podkradl mu av. Pokrecone, ale mozliwe. I jak komuś udowodnić, że świsnął nam av, a nie my jemu? ;) admin mógłby chyba zobaczyć kiedy powstał plik z avatarem na serwerze i rozstrzygnąć spór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 A ja swój znalazłem w galerii, i mi się spodobał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Wiem, ze jakiś użytkownik ma taki sam avatar jak ten pan: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=132806, tylko kto? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ktoś zgadnie co przedstawia mój AV :lol: podobne do IE, moze opera ? http://www.informanews.net/imagenews/ie7/0013.gif paranoik miała zrobioną małą galeryjke AV które używał, pamięta ktoś link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 @Miazga82.- ten filmik chyba jest z 2002 roku z Londynu, moja opinia-> syci :) Moje ulubione utwory to (Sic), Wait and bleed, Diluted, Only one, People=Shit, My plague, Vermillion, Don't get close i Scream B) Pozdrówka B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...