mintrill Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jak można usunąć wpis po usłudze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jak można usunąć wpis po usłudze?polecenie konsoli "SC" z parametrem "delete" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintrill Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dzięki bardzo! PS. skąd wytrzaskujecie te wszystkie polecenia? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 np. www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 naj lepsza jest zwykła pomoc systemowa, są tam wytłumaczone wszystkie polecenia technologie itd... w brew pozorom jest użyteczna jak się czegoś zapomni w ostateczności zostaje MSDN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintrill Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 To jeszcze jedno oftopowe pytanko: Jak dodać skrót w menu start, w miejscu, gdzie są Mój komputer, Moje dokumenty, moje obrarzy etc. (tzn. w tej drugiej kolumnie menu start - tej po prawej)? Chcę sobie utworzyć tam skrót, który połączy mnie z jakimś folderem np. E:\xxx\yyy\zzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 W tej częsci menu skrótu nie umiescisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...