3bio Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A wiec tak przerzczytalem poradnik jak przywrocic grafe po nieudanym flashowaniu i troche fakty sie miajaja tam jest napisane ze przy starcie powiny byc jakies dzwieki u mnie jest ciasza.. swieca sie 2 lampki kontrolne i tak jak by co 30 sec komp sie resetowal ... czyzby spalona ?? czy da sie cos jeszcze zrobic potrzeboje odpowiedzi od profesjonalistow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Musze wiedziec bo niewiem czy zamawiac PCI karte moze ktos wie.. naprawde potrzebuje pomocy :sad: :sad: :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 jak grafika(model firma oznaczenie producenta), spalona nie jest tylko źle wgrany bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) a wiec tak:winFast a6600td 128/128 a2 spisze poprostu co pisze na karcie lr2a28 pcb rev "A a i firma leadetek Edytowane 15 Stycznia 2006 przez 3bio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 skad jestes jak z krakowa to moge ci uzyczyc mojej awaryjnej karty na pci ale ja bym zorbil tak: restet biosu mobo (zeby czytalo flopa) potem zrobilbym flopa systemowego - wywalil smieci zostawil tylko podstawowe pliki wrzucil bym prawidlowego biosa i nvflash i zrobil autoexec.bat nvflash -3 -4 -5 dobry.rom i jak dysk skonczy mielic wcisnal bym "y" i enter i czakal bym z 5 mniut i reset i final a jak nie pomoze to bym sie zaczal martwic i kombinowac grafy na pci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 heh :P Ja z gdanksa :) hmm zamowie na allegro :) karte PCI za Zeta :) ale jestes pewien ze to wina biosu :> bo jak ona sie spalila ^^ :mur: to ide skoczyc z mostu:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) A wiec tak przerzczytalem poradnik jak przywrocic grafe po nieudanym flashowaniu i troche fakty sie miajaja tam jest napisane ze przy starcie powiny byc jakies dzwieki u mnie jest ciasza.. swieca sie 2 lampki kontrolne i tak jak by co 30 sec komp sie resetowal ... czyzby spalona ?? czy da sie cos jeszcze zrobic potrzeboje odpowiedzi od profesjonalistowkarta jest dobra , sam się bawiłem w hexie wgrałem biosa i grafa nie odpaliła , tylko komp się restartował co 10sek , w najbliższym sklepie kupiłem virga 4mb za 10zł i po kłopocie , ale i tak flasha musiałem robić w ciemno Edytowane 15 Stycznia 2006 przez sideband Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 karta jest dobra , sam się bawiłem w hexie wgrałem biosa i grafa nie odpaliła , tylko komp się restartował co 10sek , w najbliższym sklepie kupiłem virga 4mb za 10zł i po kłopocie , ale i tak flasha musiałem robić w ciemnojak ci sie komp resetowal co 10 sekund to jak wgrales biosa???? zeby wgrac bios do grafy komp musi ruszyc... ja kiedys tak mialem w rivie tnt, ale tam mi komp wstawal tylko black screen byl i zrobilem to wlasnie przy pomocy dysky startowego po omacku sprobuj skasowac bios mobo i wsadz mu dyskietke i zobacz czy czyta.... jak czyta to loozik, a jak nie to hmmmm moze na innej mobo .... ruszy. karta na pci nie wiele zmieni imho.... bo jak karta agp wiesza bios to [gluteus maximus] raczej. ale z tego co pamietam to niektore plyty nie chcialy wstawac bez grafy mam nadzieje ze twoja do nich nalezy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Resa mobo to ktora zworka :P ?? juz niepamietam cmod czy cos w tym stylu:>Z:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jak nie wiesz to wyciągnij baterię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 teraz mam armagedon.. restart nic niedal nadal to samo ale teraz mojego palomino 2.0 xp czyta mi jako 1.3 wogole^^ zawrotna predkosc;D a wiec zostal mi zakup pci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 rozumiem ze zresetowales bios i to nic nie dalo? bo piszesz strasznie zawile.... wniskuje ze masz jeszcze jedna karte na agp .... jezeli komp jest zimny i nie wstaje z tamta karta to pozostaje tylko pci, chociaz nie wierze ze sie uda ja odratowac jak komp nie bootuje..... ale ja jestem watlej wiary ;) a moze wcisnij mu F1 - niektore biosy jak jest blad to wala takiego komunikata i zatrzymuja sie.... przelec po F-ach i zobacz czy dojdzie do czytania flopa albo del. esc y enter i dalej, mozliwe ze to blad biosu i wymaga F1 - hmm trudno tak komus doradzic jak sie nie maca klawikordu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 mam pytanko .. jezeli jest ktos z gdańksa i ma ochote mi ja naprawic niech napisze agentgregor@wp.pl zapłace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Chcialem jeszcze dodac ze przy starcie czyta plyty cd :P tzn migaja lampki kontrolne na cd-romach:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dałem rade Dzięki wszystkim . Adam a ty tak nie wiezyles /Close Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...