aPaCz42 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam Mam małe pytanie związane z Win XP Pro SP 2. Czy istnieje możliwość zdalnego logowania się wiecej jak jednego użytkownika na tym systemie? Przy pomocy zdalnego pulpitu problemu nie da się rozwiązać. Max 1 użytkownik i koniec. Przy pomocy tight VNC też nie za bardzo. Żeby vnc działało użytkownik musi być zalogowany i mieć aktywny ekran. Czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu? Pozdro aPaCz Witam To znowu ja. Myślałem już, że przyjaciel google'wicz, mnie opuścił, ale jednak tak się nie stało. Poszukiwania trwały dłużej niż zazwyczaj, ale znalazłem odpowiedź. Oto i ona. Trzeba troszeczkę popracować, ale istnieje możliwość zdalnego logowania większej ilości użytkowników. http://sig9.com/articles/concurrent-remote-desktop Pozdro aPaCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 żeby to zrobić potrzebujesz systemu w wersji serwer dla stacji roboczej nie ma możliwości otwarcia więcej niż jednej aktywnej sesji, co jest potrzebne do zalogowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A czytać potrafimy? Chyba nie... Przeczytałeś w ogóle co napisał aPaCz42? Da się. Możliwośc istnieje odkąd MS zrobił 'drobny' błąd w jednej z wersji testowych SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 spox jak? znajdz dzisiejszy topic na ten temay :P jest tez link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A czytać potrafimy? Chyba nie... Przeczytałeś w ogóle co napisał aPaCz42? Da się. Możliwośc istnieje odkąd MS zrobił 'drobny' błąd w jednej z wersji testowych SP2. wyobraź sobie ze umiem, choć czasem żałuje jak czytam takie chamskie odzywki, faktycznie jest nie dopatrzenie z mojej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...