Himil Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Hi! Mam pewien problem z paskiem zadan :? Nie wiem co sie stalo poniewaz nie ja to uczynilem :mur: Miejsce na pasek jest ale przezroczyste :blink: Sprawdzalem wszystko w panelu sterowania i jest O.K :unsure: Prosze o jakas dokladniejsza informacje naprawy... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 podaj screena bedzie lepiej zobaczyc co to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himil Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Prosze... http://img250.imageshack.us/my.php?image=beztytuu3xv.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Fajnie ze widac cos na tej miniaturce.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 mało widac;] zainstyalowałes nakłdke na xp zmieniajacego jego wyglad na visite popatrz w opcjach albo odinstaluj nakładke i problem zniknie natychmiast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himil Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 O.k thx zrobione :) Prosze o zamkniecie tematu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...