krzychu1 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam Potrzebuje konkretnej porady jaką karte graficzną kupić do płyty głównej K8ne gigabyte na pcie 16x Mam maksymalnie 360zł do wydania. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja bym brał Palita x700 128MB GDDR3/128bit. Karta powinna dać się dość dobrze podkręcić, zwłaszcza pamięci dzięki temu, że są GDDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ale w grach palit ma słabsze wyniki niż np. Geforce 6600 wolałbym coś nvidi jakoś bardziej jestem do nich przekonany :) może być coś używanego nawet z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...