grs Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 chyba wrzuce swoje tccc na allegro i obadam co to za wynalazek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 to napewno nie jest tccd bo samsung chyba juz zaprzestal produkcji? no i cena;) a te sa jakies nowe... to moga byc odrzuty po tccd tcc4/3/2 itd albo samsungi ucccMoze, a nawet jezeli tak to bardzo tanio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 jedyna szansa aby dowiedziec sie czegos o tych pamieciach jest je kupic bo jak narazie to mozemy sie tylko domyslac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) to nie są te pamiatki ? http://www.cooltechzone.com/index.php?opti...sk=view&id=1046 albo tu http://www.overclockercafe.com/Reviews/mem...PC3200/pg2.html przecie to są bardzo drogie pamięci?? coś tu nie gra chyba złą dali cenę albo to jakieć odrzuty które robią cl 2 ale kiepsko sie kręcą?? Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Piotr_the Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 pudelka niczym sie nie roznia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grs Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 jezeli to sa te pamieci to warto zaryzykowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jestem z Wrocka zaraz je zamowie w siriusie i zobaczymy co z nich bedzie (pewnie nie pojdą BY SPD :P zonk :) i jak tam masz te pamiątki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 to nie beda te pamieci co na zdjeciu podanym przez sirius, Ultra robie tez baaardzo podobne kostki , nawet pudelko podobne , ale timingi 2-3-2-5 na moelach i to pewnie bedzie to, nie ma cudow :( zamowilem, ale wzialem odbior osobisty i wplata przy odbiorze, jak timingi i pudelko nie beda sie zgadzaly to nie wezme i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) to nie beda te pamieci co na zdjeciu podanym przez sirius, Ultra robie tez baaardzo podobne kostki , nawet pudelko podobne , ale timingi 2-3-2-5 na moelach i to pewnie bedzie to, nie ma cudow :( zamowilem, ale wzialem odbior osobisty i wplata przy odbiorze, jak timingi i pudelko nie beda sie zgadzaly to nie wezme i tyle myslisz, że to te http://www.tigerdirect.com/applications/Se...=544684&CatId=0 jeżeli tak to też się raczej opłaca ale one podobno też są na samsungach tylko tcc4? :unsure: :wink: poza tym na stronie sirius-a są w niebieskim opakowani tak jak te na tccd a te z gorszymi tymingami są w zielonym opakowaniu!!! Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Piotr_the Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hmm na jednym z serwisow zdjeli i byly mosele, a jak te TCC4 sie kreca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hmm na jednym z serwisow zdjeli i byly mosele, a jak te TCC4 sie kreca? masz link do tej strony gdzie zdjeli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 moze niech ktos przeniesie posty z tematu o talentach do teamtu o samsungach w drugim temacie OD TEJ PORY WSZYSTKO O NICH PISZEMY W DRUGIM TEMACIE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 i co nadal nikt nie wzial tych pamieci? Niech ktos sie pochwali co tam wykrzesal z nich? Tyle juz kupionych a cisza :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 własnie dostełem moje supertelenty, niestety ich za bardzo nie pomecze ze wzgedlu na FSB mojego juz sedziwego CPU, którego przez najbliższy rok nie zamierzam wymieniac bo w zupełnosci wystarcza. Jutro jak bede miał czas postarm mi zmniejszyć Timeingi zobaczymy czy da rade. porzadnie zapakowane o dziwno radiatory to nie atrapy, sa dość cieżkie, do tego "nawet" maja styk z pamieciami, wiec moze coś dadza. a tu juz ST w swoim nowym domu. MOJ KONFIG: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 zrob zdjęcie od spodu radiatorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ale tym CKM-em to juz musiales sie pochwalic, co nie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) pamięci kiepsko idą [zapewne] to chce nas zdjęciami przekupić :lol: :wink: p.s. szkoda, że jesteś ze Szczecina... tak to możnaby potestować pamiątki u mnie :D Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 pamięci kiepsko idą [zapewne] to chce nas zdjęciami przekupić :lol: :wink: p.s. szkoda, że jesteś ze Szczecina... tak to możnaby potestować pamiątki u mnie :D 1. Jak zdjęcie od dołu?? 2. tazikk Na fotce wybadaleś tylko CKM??? Niektórzy ludzie to rzeczywiście maja jakś manie... A jakbym miał na stołu chip-a to też zle?? Na dzwine rzeczy zwracasz uwage. 3. 'Xtreme Addict' nie wiem czy sie słabo kręca czy nie ale w porównaniu z moimi poprzednimi hinixami to jest o wilele lepiej Jak na razie tyle udało mi sie z nich wycisnąć Częstotliwości nie dam juz wiecej bo nie mam jak :( Ale porównajac z ustawianiami standardowymi [mój poprzedni post], jest teraz dużo lepiej. Screen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Panowie mialem pamieci SUPERTALENT PC-3700 1gb 3.4.4.7@433 2.5.3.3.6@400 i powiem ze niema co sie podniecas nimi tak szybko jak je kupilem to tak szybko je sprzedalem to ze pisza tam na Alegro ze jest to jedna z najlepszych firm amerykanskich itp itp to tylko do sprzedania tego GOVNA lepiej trzymac sie sprawdzonych FIRM I PAMIECI. A te pamiei widzialem tylko w 2 sklepach w NJ np.dlaczego COMPUSA albo Bestbuy tego niesprzedaja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Panowie mialem pamieci SUPERTALENT PC-3700 1gb 3.4.4.7@433 2.5.3.3.6@400 i powiem ze niema co sie podniecas nimi tak szybko jak je kupilem to tak szybko je sprzedalem to ze pisza tam na Alegro ze jest to jedna z najlepszych firm amerykanskich itp itp to tylko do sprzedania tego GOVNA lepiej trzymac sie sprawdzonych FIRM I PAMIECI. A te pamiei widzialem tylko w 2 sklepach w NJ np.dlaczego COMPUSA albo Bestbuy tego niesprzedaja?? a ja powiem tak... jak za 310zł sa niezłe... i nie ma co ich porónywac z pamieciami kosztujacych 450zł i wiecej. Komp chodzi stabilnie na nich na ustwianiech ze screena powyzej, BF2 chodzi na max detalach z AA mimo proca [PIV 1.6a], a wszczesniej gralem na low i 800x600. CZEGO WIECEJ OCZEKIWAŁEŚ PO TYCH PAMIECIACH? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 chlopie moze dla ciebie starcza masz magistrale proca na 133 ustawiona i intela ale posiadaczy amd nie bawia wcale takie takty oni chca wiecej wiecej znacznie wiecej od pamieci dobrze krecace sie memki to podstawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 ehh no jak masz wejście do SLOTÓW DIMM... z tej perspektywy, by dowiedziec sie co jestpod radiatorkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ehh no jak masz wejście do SLOTÓW DIMM... z tej perspektywy, by dowiedziec sie co jestpod radiatorkami probowalem, bo tez chcialem zobaczyc na jakich kosciach sa. Niestery radiator zasłania, probowalem sciagnoc. Wie ktoś jak to bezinwazyjnie zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzkuba Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ejo powiedzcie mi co wybrac w cenie do 160zł hynix http://allegro.pl/show_item.php?item=81207404 czy te super talent ew. adata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 probowalem, bo tez chcialem zobaczyc na jakich kosciach sa. Niestery radiator zasłania, probowalem sciagnoc. Wie ktoś jak to bezinwazyjnie zrobic? ale zrob z tej perspektywy zdjecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 dalem temat na overclockers.com ale jankesi nie slyszeli za bardzo o tych supertalentach. A jedyny test jaki znalazlem... posiada wykresy ktore sie nie laduja :> Ktos musialby kupic te pamiatki i je porzadnie przetestowac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 narazie nie wiem nic o tych pamieciach ale cl2 przy 400 mhz to robia goodramy które kosztoją 159 zł juz nie wspomne o samsungach uccc które nie robia moze cl2 ale przy cl3 mozna je mocno pogonić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akropol@oc Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam, tak się składa że mam te kostki 2x512. Chodzą u mnie na Dual i po podkręceniu proca, a tym samym pamięci uzyskałem stabilny wynik 230MHz. Testów dokonałem program Super Pi i 3Dmark'05. Co do timingów to poszełem na całość i komp mi się zwiesił przez te szaleństwo :D , -reset biosu. z 2.5 3-3-8 zrobiłem 2 2-2-7 i el'[gluteus maximus] <_< ale na 2.5 3-3-7 i na 230 chodzą aż miodzio. Jak ktoś podciągnął je wyżej to niech pisze. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam, tak się składa że mam te kostki 2x512. Chodzą u mnie na Dual i po podkręceniu proca, a tym samym pamięci uzyskałem stabilny wynik 230MHz. Testów dokonałem program Super Pi i 3Dmark'05. Co do timingów to poszełem na całość i komp mi się zwiesił przez te szaleństwo :D , -reset biosu. z 2.5 3-3-8 zrobiłem 2 2-2-7 i el'[gluteus maximus] <_< ale na 2.5 3-3-7 i na 230 chodzą aż miodzio. Jak ktoś podciągnął je wyżej to niech pisze. Pzdr dzieki za info :) gdybys mogl to pobaw sie jeszcze troche tymi pamiatkami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornographyc Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ojej, niech ktoś mi powie cóż to za twór - 400Mhz CL2 512MB za 180zł? http://allegro.pl/item88269077_cl_2_supert...ratis_cl_2.html Czy mi się wydaje, czy te kostki są bardzo opłacalne? I czy ktoś wie coś nowego na temat kości SupetTalent? Pojawił się jakiś test, ktoś szerzej opisał gdzieś ich możliwości? Bo poza tym topic'iem to niczego nie znalazłem innego w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...