gorky1000 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 mam pytanie obecnie jade na plycie dwuprocesorowej na pokladzie 2 x athlon 2400+@2100 mhz pytanie jest takie - jaki obecnie procesor(jeden) przewyzszy w wydajnosci dwa moje w aplikacji przeznaczonej na platforme wieloprocesorowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jeśli aplikacja rzeczywiście jest dobrze zoptymalizowana to bierz X2 3800+ (lub X2 4400+ jeśli Cię stać) i podkrec go do 2,5GHza. Swoją drogą szukajka nie gryzie, google też nie. Poszukaj sobie powrównania platfor dwujajowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jeśli aplikacja rzeczywiście jest dobrze zoptymalizowana to bierz X2 3800+ (lub X2 4400+ jeśli Cię stać) i podkrec go do 2,5GHza. Swoją drogą szukajka nie gryzie, google też nie. Poszukaj sobie powrównania platfor dwujajowych. problem w tym ze nie stac mnie na zaden dwurdzeniowy dlatego chcialem go zastapic jednym jednordzeniowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 problem w tym ze nie stac mnie na zaden dwurdzeniowy dlatego chcialem go zastapic jednym jednordzeniowym Jesli twoj program wykozystuje w pelni mozliwosci jakie daja dwa procki to ja bym sie wstrzymal do czasu az athlon X2 osiagnie znosna cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...