Skocz do zawartości
Klawiczek

Jaki Wentylator Polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam zamiar kupic jakis wentylatro do procka Sempron 1.75Ghz.

Cena to do 40zł max 50zł.Na tym wentylatorze miałbym zamiar podkrecic proceosr do 2.0Ghz

Zalezy mi na dobrym chłodzeniu i ciszy.Dajcie jakies linki. :D Płyta głowna to AsRock K7VT4A+ socket A

Z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fredus to swiecace to fajna kupa, chyba najlepiej tego pentagrama al-cu

Garfield ten swiecacy to to samo co Arctic Cooling Copper Silent 2 M wiec nie wiem czy taka kupa bo jakos kilka postów wczesniej dwie osoby go polecało <_<

Edytowane przez fredus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

affirmative... wg mnie cooper jest lepszy bo tak jak piszą na aukcji ta miedź jest poza... pozatym miałem w rękach tego drugiego i miedź reaguje ze śliną a pomimo tego dotykałem językiem i nic tak jak przytykałbym do aluminium... przytknąłem do freezona i odrazu zaczęło reagować (wiecie o co chodzi ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja posiadam QVC 100 AlCu i przy 2000obr/min mam Idle 37*,Stres 42*C. Cichy i wydajny jak za cenę którą dałem (48zł).

Wypowiedz muwi sama za siebie :D bierz 100AlCu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Garfield ten swiecacy to to samo co Arctic Cooling Copper Silent 2 M wiec nie wiem czy taka kupa bo jakos kilka postów wczesniej dwie osoby go polecało <_<

Z reguly jak juz cos pisze, to mam jakies poparcie, a wiec mialem to cos i szczerze badziewne, jedyny plus ze ciche, ale wydajnosc slaba, a jak dac obroty na maxa to wyje niemilosiernie i srednio wydajne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z reguly jak juz cos pisze, to mam jakies poparcie, a wiec mialem to cos i szczerze badziewne, jedyny plus ze ciche, ale wydajnosc slaba, a jak dac obroty na maxa to wyje niemilosiernie i srednio wydajne

Popieram :) sam miałem tego AC 2M. Tak jak napisane, głośne i słabo wydajne oraz kiepsko wykonane !!

Polecam QV 100AlCu i dać go pod 7V. Jeszcze lepiej jak byś znalazł z niewielkim przebiegiem AlCu+

Edytowane przez Smol__ar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram icon_smile3.gif sam miałem tego AC 2M. Tak jak napisane, głośne i słabo wydajne oraz kiepsko wykonane !!

Heh a na jednym forum czytałem o tym wiatraku i bardzo go polecali wiec w tym wypadku zrobiłem to samo <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi