labo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 witam, Proszę o pomoc w sprawie doradzenia mi zakupu płyty gl. pod P4 Northwood 2.0Ghz (400/512 cache) za max 230zł. Wymagania konieczne -Sata -2 porty ATA (4 urzadzenia) -mozliwosc podkrecania mego procka (obecna moja spedalona plyta nie potrafi tego -deutche market shit:/) -min. 6usb 2.0 -obsługa HT -dzwiek 5.1 lub wyzszy Wymagania mile widziane: -fire wire -AGP (rzeczywista predkosc 8x a nie 4x) -pamiec PC3200 bedzie pracowała z predkoscia maxymalną,a nie tak jak teraz moja pamiec PC3200 pracuje mi jako PC2100 (naturalnie z moim obecnym prockiem, bo nie mam zamiaru go zmieniać) -wiecej niż 2 banki DDR -dwukanałowa obsługa pamieci Na oku mam 2 nowe plyty glowne na gwarancji: -Abit IS7-E2 ( 865PE) 229zł -GIGABYTE GA-8I865GVME (865G) 215zł Narazie najbardziej pasuje mi ten abit, moze ktos ma jakies inne sugestie? PS, zeby nie zakladac nowego wątku, to czy dysk sata 2 bedzie pracowal z plyta glowna posiadajaca zwykle sata? z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 od tego jest dział Co kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 -pamiec PC3200 bedzie pracowała z predkoscia maxymalną,a nie tak jak teraz moja pamiec PC3200 pracuje mi jako PC2100 (naturalnie z moim obecnym prockiem, bo nie mam zamiaru go zmieniać)no to nie da rady z tym prockiem chyba ze go podkrecisz do FSB160MHz i dzielnik 4:5 ale watpie zebu ci to wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Tak płytka jak moja jest niezła i niedroga. W sumie w sam raz pod celinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 moge sprzedać mojego IS7 wersja full (firewire, sata, itp. bajery), napewno za 230 da rade :), co do osiagów -> prv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str0ng Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 abit is7 ale chyba nie znajdziesz nowego za tyle musisz cos uzywanego sam szukam dla siebie na allegro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ja mam AI7 na sprzedaz ktory takze spelnia wszystkie te wymagania za 230zl moglbym go puscic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...