Gość _oC_ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 •10:49PM• -194.150.120.224- *** Looking up your hostname - •10:49PM• -194.150.120.224- *** Checking Ident - •10:49PM• -194.150.120.224- *** Couldn't look up your hostname - Your username is invalid. Connect with your real username, in lowercase. If your mail address were foo@bar.com, your username would be foo. Z jakim kanalem bym sie nie chcial polaczyc taki mam blad, szukalem na !google ale nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Your username is invalid. Connect with your real username, in lowercase. If your mail address were foo@bar.com, your username would be foo. Z jakim kanalem bym sie nie chcial polaczyc taki mam blad, szukalem na !google ale nie znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi... Zacznijmy od tego, ze z kanalami nie mozna sie laczyc. Na kanaly mozna wchodzic, ale najpierw musisz polaczyc sie z serwerem IRC. Problem na ktory trafiles jest banalny i zuplenie niepotrzebnie szukales na google, bo odpowiedz jest w twoim poscie. Nawet ja pogrubiles. Masz nieprawidlowy username/user_name/ident (kwestia roznego nazewnictwa w zaleznosci od klienta jakiego uzywasz). W przypadku mIRCa poszukaj username'a tam, gdzie wpisywales swoj nick i alternatywny nick i wpisz poprawny. username powinien byl pisany malymi literami, nie zaczynac sie od zadnych dziwnych znakow typu kreski czy myslniki, nie zawierac @ (jak w przykladzie podanym przez ciebie) i miec do 9 znakow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _oC_ Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) A co Ty myslisz? Uzywam NWNK, wszystkie mutacje to sa praktycznie mutacje mirca, zeby wejsc na kanal musze sie najpierw z nim polaczyc, mam nazwe usera taka jak na tweak.pl czyli _oC_, wiele razy wbijalem na kanaly i nie bylo problemow... Ten przyklad ktory ja podalem to jest adres e-mail :blink: Dodam, ze teraz jakabym nie dal nazwe usera i tych innych to i tak nie polaczy ech B) NiEAKTULANE, wystarczylo dopisac e-mail jeszcze raz ;/ Edytowane 16 Stycznia 2006 przez _oC_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...