szpak Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam Dzis bawilem sie gpedit.msc tym czyms ;) i wlaczylem sobie sledzenie procesow no i wsio ok a teraz mam pytanie gdzie ja mam te dane odczytac ?? Z gory dzieki za odp. SzpaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie jestem pewien ale chyba w /panel sterowania/narzedzia administancyjne :) /wydajnosc/ dzinniki sledzenia... keidyś sie bawiłem w śledzenie procesów.. i to z tego co pamietam chyba kompa muliło troche.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) a jaka jest pełna nazwa tego czegoś co włączyłeś (lub miejsce występowania), bo śledzić można wiele procesów w systemie, proces jako taki lub wykonywanie jakiejś złożonej czynności ? Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...