esaj Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam ! Chciałem was prosic,byscie pomogli mi dokonac właściwych wyborów. Wiem ze to nie jest sprzet najwyzszych lotów, lecz mimo to chce spróbowac,bo lubie cisze i dobra zabawe :lol2: Moj sprzet to: P4 2,66 Ghz, Asrock 775i48, 512mb ram, gf6600gt, zasiłke Modecome feel 350, Bude Modecome Debut Chciałbym zakupic: Na procek - Arctic Cooling Freezer 7 lga775, Na chipset - Pentagram freezone NP40Cu + jakis witraczek 40 (jaki?), Na Grafe - Zalman Vf700Cu, Do obudowy - 2x Akasa Amber 80x80x25, B) Co myslicie ? Nie powinno chyba wyjsci jakos drogo, a mam nadzieje ze taki skład pomoze troche schłodzic i wyciszyc bude ? Prosze jak mozece to napiszcie co jest złym wyborem, moze jest cos tanszego a ma podobne parametry. Ewentualnie co dokupic jeszce ! moze o czyms zapomniałem. Acha i jeszcze jedno pytanko jak juz pisze: Obudowa ma zamontowany seryjnie tunel powietrzny (chyba wyciagajacy powietrze) skierowany na procek - zastanawiam sie czy jezeli zmienie box coolera na tego Arctica to jak mniemam,wiatrak juz nie bedzie u góry tylko z boku,wiec zastanawiam sie nad tym czy puszczenie wtedy tej jednej akasy w tunel na procek a drugiej wyciagajacej powietrze z budy pod zasiłka bedzie dobrym rozwiazaniem ? Czy moze jakos inaczej to rozwiazac ? :blink: z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) na CPU polecam AC Freezer 7pro. Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esaj Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Jak sobie poczytałem i pomierzyłem to Pro napewno mi nie wejdzie na płyte bo ma powyzej 11 cm a 7 lga775 tlko 9 a roznicy znaczacej nie ma w przepływie itp Panowie no doradz cie cos ! :) Edytowane 17 Stycznia 2006 przez esaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...