Golik Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Moze mi ktos przypomniec jak owy adres sie tworzylo? Chodzi mi o to aby Adres DNS byl traktowany jako "nazwa" np" ed" a nie jako fragment adresu ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Że co proszę? ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) pewnie mu chodzi oto, azeby zamiast adresu ip miał adres www, polecam www.no-ip.com albo wykupić jakąśdomenę Edytowane 16 Stycznia 2006 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golik Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 jaki tam "adres www" chodzi mi o to ,zeby zamiast ip byla nazwa tzn adres DNS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Adres DNS? Ciekawe..... DNS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 DNS-Domain Name System nie za bardzo czaje co chcesz z tym zrobic ale moze chcesz recznie wpisac DNSy? a moze start uruchom cmd ipconfig /all ? tu masz DNSy ktore dla ciebie robia translacje adresow czyli nazw na adresy IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Moze mi ktos przypomniec jak owy adres sie tworzylo? Chodzi mi o to aby Adres DNS byl traktowany jako "nazwa" np" ed" a nie jako fragment adresu ip chyba wiem, chodzi o to jak to się dzieje ze z czegoś w stylu www.xyz.pl zamienia się adres IP i odwrotnie zgadłem ? Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...