Sławek O. Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam! Mam prośbę do użytkowników tego komputera z zainstalowanym oryginlanym systemem XP od Acer-a. Proszę, podajcie mi ustawienia podczerwieni, bo zainstalowałem własnego XP i podczerwień nie działa mi własciwie, a wcześniej na systemie od Acera działało wszystko poprawnie. Ustawienia te można znaleźć w: Menedżer urządzeń-->Urządzenia podczerwieni-->Szybki port podczerwieni-->Zaawansowane Chodzi mi o: 1. Maksymalną szybkość połączenia 2. Urz. nadawczo-odbiorcze podczerwieni A 3. Urz. nadawczo-odbiorcze podczerwieni B Dzięki, Sławek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytuz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Chodzi mi o: 1. Maksymalną szybkość połączenia 2. Urz. nadawczo-odbiorcze podczerwieni A 3. Urz. nadawczo-odbiorcze podczerwieni B U mnie jest: ad 1. 115,200 bps ad 2. HP HSDL-1100/2100 ad 3. Urządzenie nadawczo-odbiorcze .... - nie widac co dalej Z komorka sie laczy bez problemu, z drugim kompem tez. Ale przy wiekszych predkosciach nie testowalem bo nie uzywam raczej:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Mam prośbę do użytkowników tego komputera z zainstalowanym oryginlanym systemem XP od Acer-a. Proszę, podajcie mi ustawienia podczerwieni, bo zainstalowałem własnego XP i podczerwień nie działa mi własciwie, a wcześniej na systemie od Acera działało wszystko poprawnie. Ustawienia te można znaleźć w: Menedżer urządzeń-->Urządzenia podczerwieni-->Szybki port podczerwieni-->Zaawansowane Chodzi mi o: 1. Maksymalną szybkość połączenia 2. Urz. nadawczo-odbiorcze podczerwieni A 3. Urz. nadawczo-odbiorcze podczerwieni B Dzięki, Sławek czesc, to sa moje ustawienia: (w urzadzeniu odbiorczym B tak samo jak w A) Edytowane 16 Stycznia 2006 przez tomcio_wroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek O. Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dzięki, teraz działa :) Pozdrawiam, Sławek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...