aPaCz42 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam Poszukuję programu do odbierania i wysyłania fax'ów z komputera. W chwili obecnej kożystam z programu jaki jest standardowo w Win XP, lecz on nie spełnie moich oczekiwań. Brakuje mi możliwości wysyłania wiadomości z załącznika, czyli zamiast wklepywać wiadomość, wczytuje ją z jakieś pliku - naprzykład tekstowego, albo wysyłam jako bitmapę. Dawno temu bawiłem się programem od lexmarka, ale jeżeli dobrze pamiętam, to nie udało mi się go zmusić do posłuszeństwa. Jeżeli macie jakieś programy tego typu z których kożystacie, to proszę podzielcie się ze mną swą wiedzą tajemną. Fajnie byłoby jakby program był na GPL'u albo innej OS licencji, albo żeby nie kosztował majątku. Ze względu na ludzi, którzy będą na tym programie pracować dobrze byłoby jakby interfejs był po polsku, albo w windowsowym piśmie obrazkowym ;) (mniejsze koszta szkolenia :D). Z góry wielkie dzięki za odp. Pozdro aPaCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 tak trudno oszukac google.pl a tu masz link http://www.idg.pl/ftp/kategoria/pc_122/obs...ga%20faksu.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aPaCz42 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 tak trudno oszukac google.pl a tu masz link http://www.idg.pl/ftp/kategoria/pc_122/obs...ga%20faksu.html Witam Chciałem zdementować plotki jakoby Google gryzło :) . Nie wiem, może to niezbyt jasno wynika z treści postu, ale pogooglować to jeszcze nic. Bardziej niż na morzu tytułów zależało mi na konkretnych ocenach użytkowników konkretnych programów. Jak już mówiłem znaleźć program to nie sztuka, sztuka znaleźć taki, który jeszcze spełnia warunki, a to najlepiej wie osoba, która używa danego programu i zna zarówno jego ZALETY jak i WADY. Jasne, ok, wybór konkretnego programu będzie to rzecz indywidualna zależna od gustów danej osoby, ale takie rzeczy jak wyrażenie własnego zdania czasami pomagają w wyborze. Pozdro aPaCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...