... Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Jako nowy użytkownik zaczne od przywitania sie, a wiec witam wszystkch serdecznie :) Mam pytanie jak w temacie: czy ktoś zna może wartośc rezystencji cieplnej dla radiatora Thermalright XP-120. Radiator domyslnie pracuje u mnie z wentylatorem GlacialTech'a (37CFM/950rpm) ale to bez znaczenia, wystarczyły by mi informacje dotyczące "gołego" radiatora. Z moich obliczeń wyszło ze rezystecja kształtuje sie na poziomie 0,014 *C/W co równoznaczne byłoby z chłodzeniem wodnym... Czy jest to możliwe? Pozdrawiam Edytowane 16 Stycznia 2006 przez ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nie, blad w obliczeniach Polecam www.overclockers.com i ich heatsink roundup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...