piterjazz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam, Mam pytanie czy majac dwa moduly bluetooth na dwoch roznych komputerach moze udostepnic jednemu z nich internet. Chodzi o to ze na jednym komputerze mam internet a na drugim chcialbym go miec po przez bluetooth. Komputery sie widza, Dane przechodza ale w zaden sposob nie moge ustawic udostepniania polaczenia internetowego dla tego drugiego komputera przez bluetooth'a. moze jest do tego jakis program konfigurujacy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Wszystko robisz przy pomocy windosowego konfiguratora sieci. Czy komputer na ktorym masz juz net nie jest przypadkiem na win xp z sp2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam, Mam pytanie czy majac dwa moduly bluetooth na dwoch roznych komputerach moze udostepnic jednemu z nich internet. Chodzi o to ze na jednym komputerze mam internet a na drugim chcialbym go miec po przez bluetooth. Komputery sie widza, Dane przechodza ale w zaden sposob nie moge ustawic udostepniania polaczenia internetowego dla tego drugiego komputera przez bluetooth'a. moze jest do tego jakis program konfigurujacy. pozdrawiam poszukaj programu bluesoleil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterjazz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Mam ten program tylko troche nie moge tego skonfigurowac. Mam na dwoch komputerach sp2. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...