clean Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zamierzam kupić monitor 19'' LCD za cenę ok. 1100 pln. Zastanawiam się nad zakupem Samsunga 913V oraz nad Fujitsu Siemens C19-10 Jakich niedogodności mogę się po nich spodziewać? Czy za tą cenę znajdę jakiś lepszy monitor LCD o przekątnej 19 cali? Prosiłbym bardzo o radę w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Może ten http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=2409 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 olac LCD -- wynalazek tylko na CRT da sie pracowac :PPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 olac LCD -- wynalazek tylko na CRT da sie pracowac :PPPPPP Brawo, masz kolejnego posta :mur: Żal dupe ściska! Skoro on chce LCD to LCD a nie CRT :mad: A co do tematu : Ten Philips jest chyba najlepszy za tą cene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clean Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja znalazlem tegu Fujitsu-siemens http://www.prad.de/en/guide/screen2638.html za podobna sumę. Kótry lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahhoo Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja tez jestem bardzo zainteresowany tym tematem, a jakby jeszcze mial wejsciwe cyfrowe???? mam karte radka 9550 i on takowe posiada :D bardzo prosze o podpowiedz . niechce dublowac posta wiec sie podlaczylem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clean Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Znalazlem kolejny monitor: Hyundai B90A Ma dobre parametry. Nie wiem jak z marką. Czy jest jakiś expert, który mogłby się wypowiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 a jakby jeszcze mial wejsciwe cyfrowe????I co jeszcze byś chciał za 1100Pln. Znalazlem kolejny monitor: Hyundai B90A Ma dobre parametry. Nie wiem jak z marką. Czy jest jakiś expert, który mogłby się wypowiedzieć?Myślę, że nic lepszego jak ten Philips nie trafisz. No, ale ja laik jestem, więc traktuj to z :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mnie z kolei chodzi po glowie Hyundai L91A. Mial ktos z nim stycznosc? W tym przedziale cenowym wydaje mi sie najbardziej optymalnym rozwiazaniem i do tego jest calkiem ladny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 rxg @ ogladales nowe LCD Philipsa na zywo - jak nie to polecam - ja osobiscie bym nie kupil nic Philipsa z 15-19 clean @ Hyundai B90A/B91A to lekko zubozona wersja L90D+ wycieto mu m.in. wejscie cyfrowe o L90D+ mozna poczytac np tu http://tomshardware.pl/display/20050215/index.html http://prad.de/en/monitore/review_hyundai_l90d+.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoo Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ja mam Philipsa 17 170S6FS i jestem z niego bardzo zadowolony. Kolorki bardzo ładnie odzwierciedlone, matryca równiótko doświetlona. Duże kąty widzenia. Ja nieznajduję w tym monitorze niczego złego a wręcz przeciwnie. Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahhoo Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 tez tak dumam czy nie lepiej kupic lepsza 17 np philips tutaj lub belinea tutaj moze ktos ma, prosze o opinie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Zamierzam kupić monitor 19'' LCD za cenę ok. 1100 pln. Zastanawiam się nad zakupem Samsunga 913V oraz nad Fujitsu Siemens C19-10 Jakich niedogodności mogę się po nich spodziewać? Czy za tą cenę znajdę jakiś lepszy monitor LCD o przekątnej 19 cali? Prosiłbym bardzo o radę w tej sprawie. Moj wybor padl dzisiaj na Samsunga 913V. Moje pierwsze wrazenia: + mnostwo opcji, chyba miesiac bede ustawial wszystko pod siebie + MagicBright + ukryte knefelki + jest ladny ;] - maksymalna rozdzielczosc moglaby byc troche wieksza niz 1280x1024 - ukryte knefelki (troche niewygodnie sie z tego korzysta) Generalnie polecam ;) Edit: Wlasnie zainstalowalem MagicTune wiec problem z knefelkami znika bo wszystko da sie ladnie ustawic myszka (pomijajac fakt, ze wersja dodana na CD nie obsluguje tego monitora i trzeba zassac nowa ze strony ;]) Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Krzys'az Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clean Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Właśnie zdecydwałem się na zakup LG L1917S. Skłoniła mnie przedewszystkim miesięczna gwarancja, no i oczywiscie cena. Parametry tez ma całkiem dobre. Jutro ają mi go dostarczyc. Ciekaw jestem czy to był trafny wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahhoo Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 piszcie cos wiecej o wrazeniach dotyczacych uzytkowania tych monitorow czy jestescie zadowoleni z dokonanego zakupu? :D jak sprawuja sie te monitory w grach (bo do tego mi glownie bedzie potrzebny) i w filmach bo mam jeszcze miesiac do zakupu i chcialbym cos dowiedziec. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...