lukaszenko15 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Czesc Wszytskim ...O moj problem wyglada nastepujaco....Mam windowsa Xp + Sp2 na dysktwardym...I bym chcial go przegrac na cd aby miec na plycie...aby po wlaczeniu opcji botowania w biosie..plyta odpalala...automatycznie przed wlaczeniem windowsa.......W takim razie jak mam ja przegrac na plyte cd.....aby odpalala automatycznie.......i ze by pokazywal sie..komunikat instalacji windowsa.........chyba wiecie o do chodzi...prosze o szczegolowy opis.....!pozdrawaim Edytowane 16 Stycznia 2006 przez lukaszenko15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 poszukaj w google, musisz mieć dodatkowy jakby obraz do tego co już masz, tzn. sektor bootowaly płytki. było kiedyś o tym głośno (przy np. integracji systemu windows xp z service packiem 2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...