MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie wiem, czy to to forum... no ale dobra... pytanie takie... czy ktos z was wie, skad moznaby sciagnac sterowniki do monitora 17 calowego, na ktorym jest napisane MARVIN. Co to jest w ogole? W prawym gornym rogu jest napisane natomiast Multiscan EX7SE. Moze ktos wie? Pozdr. MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 funfel go ma, i twierdzi ze to szamszung z inna nalepka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 http://www.marvin.pl sekcja drivery :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Czy jakis moderator moglby to przeniesc na sprzet albo software? bo mi sie pomylilo ;) pozdr. MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Dzieki zaraz sprawdzam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie wiem czy spasi do tego modelu, może musisz ściągnąć stery do starszych modeli (też tam są). Życzę powodzenia. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No wlasnie... wsrod tych starych modeli jest tylko jeden plik .inf ... jak na moje oko, to brakuje troche plikow co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ale w tym pliku moze byc i ze 30 modeli, mialem tak ze swoim KFC 6546 NF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak bys nie znalazl to mam taki programik w ktorym mozna napisac samemu ten sterownik ja tak przynajmniej zrobilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak bys nie znalazl to mam taki programik w ktorym mozna napisac samemu ten sterownik ja tak przynajmniej zrobilemjabym sie pisal na takie cos, bo moje "orginalne" stery do monitora troche za nisko ustawiaja mi odswiezanie a nie chce mi sie ciagle grzebac w rejestre zeby je podciagnac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak bys nie znalazl to mam taki programik w ktorym mozna napisac samemu ten sterownik ja tak przynajmniej zrobilemjabym sie pisal na takie cos, bo moje "orginalne" stery do monitora troche za nisko ustawiaja mi odswiezanie a nie chce mi sie ciagle grzebac w rejestre zeby je podciagnac ... musisz tylko znac parametry monitora tn odsw pion i poziom i max rozdzielczosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 jak bys nie znalazl to mam taki programik w ktorym mozna napisac samemu ten sterownik ja tak przynajmniej zrobilemjabym sie pisal na takie cos, bo moje "orginalne" stery do monitora troche za nisko ustawiaja mi odswiezanie a nie chce mi sie ciagle grzebac w rejestre zeby je podciagnac ... musisz tylko znac parametry monitora tn odsw pion i poziom i max rozdzielczosc znam jak mozesz to przeslij mi ten programik na baltazaar@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ja tez poprosze na mehow6@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 jak by nie poszlo to podaje adres fo Monitor Asistant http://www.pitsoft.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...