Szymon Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Minute ciszy prosze :cry: Pokazał mi sie bios z grafiki i....juz wiecej nie wstał. W zasadzie nic nie robilem mostki tylko polaczylem :-) na pewno rowno bez zadnych przebic (juz kiedys mial laczone) , potem juz nie wstal, wytarlem olowek z mostkow...nic...plyta nie pipie ...nic...probowalem ustawic wszystki DIP`ami nie w biosie (bo mi sie nie wylaczal :D ) nic...wyciagnalem bateryjkie z biosu poszedlem spac....wlozylem rano...nic....zadnego smrodu....nic kompletnie nic!!! :-( od pewnego czasu w ogole swirowal ...kiedys chodzil na 1350 a potem nie chcial isc powyzej 1250 w ogole...moze to bylo ostrzerzenie...ehhhhh...czas na XP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 power of cpc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 naaaahhhh power mojej glupoty :-) byl wiatraczek..zwykly :-) a co smieszniejsze nie podkrecilem go...nie, nie :) byl taki sam...tyle ze z polaczonymi mostkami...wydaje mi sie ze radiatorem go ubilem...chociaz nic raczej nie widac - jakichs ukruszeń. Ale ta durna plyta tez glupieje...zadnych sygnalow nic...glusza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Bezwzgledny bede, zero litosci! MORDERCA :!: :x Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Współczuje ci. :D Jak chcesz xp to mógł bym załatwić athlonyxp 2000 nowiutkie po 300 zł za sztukę :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 hmm...bardzo chetnie...mysle ze na poczatku stycznia bede cos kombinopwal :-) a czemu tak tanio? co im jest? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 On go zabił już 2 razy :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Procki są z podmianki spalone na nowe dlatego tak tanio :))) ale w styczniu już ich ni będę miał zejdą wszytskie :)) ale jak coś to piszcie na gg 1618066 dysie też mogę taniej załatwiac tak samo jak płyty głowne ECS itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ej a co to gielda???spalonych serc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A ja spalilem grafe, bo niezauwazylem, że jak wpychalem ją do kompa to wiatraczek sie obsunal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 a ja dzisąj z rańca zjarałem mojego kochanego balerona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ehhhh, wy to macie fajnie ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...