Skocz do zawartości
Szymon

ZABIŁEM procka :-(

Rekomendowane odpowiedzi

Minute ciszy prosze :cry:

Pokazał mi sie bios z grafiki i....juz wiecej nie wstał. W zasadzie nic nie robilem mostki tylko polaczylem :-) na pewno rowno bez zadnych przebic (juz kiedys mial laczone) , potem juz nie wstal, wytarlem olowek z mostkow...nic...plyta nie pipie ...nic...probowalem ustawic wszystki DIP`ami nie w biosie (bo mi sie nie wylaczal :D ) nic...wyciagnalem bateryjkie z biosu poszedlem spac....wlozylem rano...nic....zadnego smrodu....nic kompletnie nic!!! :-( od pewnego czasu w ogole swirowal ...kiedys chodzil na 1350 a potem nie chcial isc powyzej 1250 w ogole...moze to bylo ostrzerzenie...ehhhhh...czas na XP :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naaaahhhh power mojej glupoty :-) byl wiatraczek..zwykly :-) a co smieszniejsze nie podkrecilem go...nie, nie :) byl taki sam...tyle ze z polaczonymi mostkami...wydaje mi sie ze radiatorem go ubilem...chociaz nic raczej nie widac - jakichs ukruszeń. Ale ta durna plyta tez glupieje...zadnych sygnalow nic...glusza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procki są z podmianki spalone na nowe dlatego tak tanio :))) ale w styczniu już ich ni będę miał zejdą wszytskie :)) ale jak coś to piszcie na gg 1618066 dysie też mogę taniej załatwiac tak samo jak płyty głowne ECS itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi