Wiseguy Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Hej Jak w temacie. Karta normalnie sie wlacza tzn. wchodzi do windowsa i moge normalnie uzytkownik tylko, ze nie ma obrazu :blink: Sprawdzalem przez tv-out oraz przez te 2 zlacze z przejsciowka i takze nie ma. Kumpel powiedzial mi, ze to moze byc kwarc kopniety. W kazdym razie prosze kazdego z Was jesli wiecie cokolwiek jak mozna to samemu albo gdzie w Poznaniu znajde serwis/sklep, ktory moglby mi to naprawic bylbym bardzo wdzieczny :) Karte mam od ponad 2 lat i naprawde zal mi sie z nia rozstawac. Nie wiedziec czemu to sie tak nagle stalo. Przedtem nie bylo z nia problemow. Odpowiem na kazde pytanie. Jesli chodzi o fotki to moge je tu wrzucic tzn. na imageshacks.us i dam linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 W Poznaniu to nie wiem gdzie naprawiaja karty, ale zawsze mozesz wyslac tutaj swoja grafike http://mtec.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiseguy Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Wielkie dzieki, ale myslalem, ze wiecej osob bedzie wiedzialo. W kazdym razie dzieki za odpowiedz. Juz do nich napisalem maila oraz odezwalem sie na gg, ale niestety 0 odzewu od 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 To samo odpisalem Ci chyba na grupie ICP (o ile to Ty :]). Do mteca nie pisz na maila tylko zadzwon najlepiej na komore, ktora podali na www. Jesli koszt naprawy przekracza 70PLN wtedy kontaktuja sie z Toba w sprawie akceptacji kwoty. W moim radku padla przetwornica, do tego doszedl reballing gpu i sie zrobilo 150PLN :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...