Kamilek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam.mam ładowarke samochodową do telefonu.I teraz pytanie bo zepsuła mi się zwykła.Czy jest jakaś przejsciówka która z ładowarki samochodowej zrobi zwykłą do gniazdka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nigdy nie spotkałem się z takimi przejściówka. A poza tym, to nie lepiej kupić nie oryginalną ładowarkę zamiast kombinować? Na allegro znajdziesz ładowarki do większośći telefonów, nieraz ludzie sprzedają za grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam.mam ładowarke samochodową do telefonu.I teraz pytanie bo zepsuła mi się zwykła.Czy jest jakaś przejsciówka która z ładowarki samochodowej zrobi zwykłą do gniazdka ??pewnie ze jest tylko bedzie wiecej kosztowac niz zwykla ladowarka ;] ~230->12 stalego ;] rownie dobrze mozesz ja pod zasilator od kompa podpiac ;] ladowarke nie komore ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 A gdzie to mozna dostać linoge??DO spv c500 nie ma ładowarki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 W takim razie z aukcji, to pozostaje jeszcze ebay, żeby nie było za drogo, to może być niemiecki. Jednak to już będzie rzeczywiście większy wydatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Kupujesz zasilacz 5V stabilizowny, na przykład taki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80223279 a ze starej ładowarki bierzesz tylko kabelek z wtyczką i już masz gotowy zasilacz do komórki. Ważne jest tylko odpowiednie podpięcie kabelków - plus zasilacza do plusa w kablu. Zanieś starą łądowarkę z przewodem i nowy zasilacz do serwisu RTV i byle elektronik Ci to podepnie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...