kkooaallaa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam mam taki problem od paru dni mam cos takiego ze raz na jakis czas ( niekedy raz na dzen a nikiedy co 5 dni) zdaza mi sie cos takiego ze uszłysze takie szzzzzzzzzzzzz z komputera i po 1 sekundze latpop jest wyłonczony. POtem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> sie normalnie, i nie ma znaczenia co robie na lapie raz sie stało jak film ogladałem , przed chwila jak forum czytałem, zastanawiam mnie tez dziwny odgłos, spotkał sie ktos z czym takim?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Ja mysle, ze to jest ta klatwa jak w The Grudge: szzzzzzzzzzzzzzz. Poprzedni uzytkownik Twojego Della juz wacha kwiaty od korzonkow. Czas na Ciebie kkooaallaa :D Edytowane 16 Stycznia 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 tak tak od pierwszego szuuu mija 6 dni dzisja 7 dnia umre tak jak w the ring może odprawie egzorcyzmy i bedze po sprawie??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dlatego kosztowal jedyne 3300 zl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Nie o to chodzi to zaczeło sie od niedawna i jest zadkie, zastanawiam sie czy tego jakos w windowsie sie nie da sprawdzic czmu sie wylancza,praktycznie rzecz biorac mi to nie przeszkdza jakos strasznie ale chciałbym si edowiedzec czemu tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam dzisiaj ku mojemu zdziwnieiu znowu sie restartnoł tylko tym razem z blue screenem i mam taki dziwny log z debugera i nei wiem co to Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 9C, {1, 8054a370, f2000000, 95} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WARNING: Unable to verify timestamp for hal.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for hal.dll *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ja proponuje postawic na nowo system. Wpisz sobie na google: hal.dll troche tego jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 a ja proponuje sprawdzić pamięci Memtestem :)....częste restarty..... sprawdz sobie ...nawet profilaktycznie. na sieci znajdziesz wersje ktora sie bootuje z plytki zaraz po uruchomieniu kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...