Mariusz Wróblewski Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam Chyba nadeszła ta chwila - mój ojciec dostał ofertę pracy we Włoszech i chyba się tam przeprowadzę :( | :( | :( 1. Czy w okolicach Werony/Brescii są jakieś polskie szkoły (tzn. czy nauczyciele nauczają tam po polsku)? 2. Z jakich źródeł najłatwiej nauczyć się języka włoskiego?? 3. Znacie dobre sklepy komputerowe we włoszech (pytanie każdego komputerowca) :) 4. Dostawcy internetu, gdzie najlepiej założyć, koszty, itp. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) 1) W Ravennie (przy Lido Adriano) wiem,ze takowa kiedys byla :P Nie wiem jak teraz 2) Ze słownika i z przebywania na miejscu :P 3) Zaden nie jest dobry bo ceny nie umywaja sie do tych w PL i za takie 256 ram zaplacisz w przeliczeniu na zlotowki ok 170zl wiec lepiej tu zloz sprzet i jakims cudem dowiez go do Wloch 4) Nie mam pojecia :P Edytowane 16 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jesli chodzi o ISP to Tiscali :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...